Thursday, March 31, 2011

Sertai Bloglist S.H.A.I.Z.H.A.R

hasil karya; E-ra paSha pada 4:19 PM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!

nk tahu syarat2 nya??
(copy dri owner blog)
1. Meletakkan header gambar saya yang tak seberapa hensemnya.
2. Follow blog saya yang tak berapa popularnya.
3. Bermula dari 1.4.11 hingga 11.4.11 sahaja
4. My blog list akan menyenaraikan blogger - blogger yang turut serta dalam segmen ini.
5. Tajuknya mestilah -) Sertai Bloglist S.H.A.I.Z.H.A.R
6. Hadiah top up RM 5 menanti 5 orang peserta segmen ini yang akan di umumkan pada 15.4.11 (lucky draw follower's)

Jom sertai My New Blog List....

Dengan ini.. My Blogs List sedia ada dibuburkan

yeaahh!!!
ituuuu diaaaaaaaaaaaa
syarat2 nya..
mudah bukan??????
so ape tnggu lg??
x pyh pk pnjng2..
juz click benner kt atas 2 utk turut JOIN sama ye..
e-ra tnggu korang smue di sana!!!

*NOTA KAKI: ID FOLLOWER: iera_pasha..=))
(actually da follow lme daa..=))

Contest! RM100 untuk dimenangi dari abdulfarique.com

hasil karya; E-ra paSha pada 3:35 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM..
e-ra muncul sekejap ni...
eheheh..
kenape ye??
cz entry nyh khas e-ra buat tok join CONTEST AF

Riwayat Seorang Insan Hina

ok jom kte tgk ape syarat2 nye..

Syarat-syarat pertandingan.
  1. Buat satu entry bertajuk “Contest! RM100 untuk dimenangi dari abdulfarique.com .
  2. Copy banner yang di atas dan 'link'kan kepada www.abdulfarique.com.
  3. Buat satu entry review tentang blog  www.abdulfarique.com  dan apa yang patut AF transformasikan dalam entry contest tadi .
  4. Copy dan paste link korang kat bahagian komen di abdulfarique.com
  5. Copy header AF dan paste di entry blog korang .
  6. Terbuka bagi sesiapa yang follow blog AF .
  7. Tag 3 orang .

haaaaa!!!
itu diaaaa syart2 nye..
so nak tahu plk HADIAH nye????
let's check diz out yoowww!!!
.
.
.
.
.
.
(jeng3..bagi gempak sikit)
.
.
.
.
.
yeeeaaaahhh!!!!!!!!!!!!!!!!
Hadiah Utama

1. 1st Prize = Wang Tunai RM100 , Topup RM10 .
2. 2nd Prize = Domain .com bernilai RM30 , Topup RM10.
3. 3rd Prize = Header Bernilai RM10. Topup RM5 .
4. Saguhati = Topup RM5 .
5. Saguhati = Topup RM5 .


wooooooowwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BERBALOI-BALOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..
(maaf agk hyperbola di situ..haha)
so amcam????
x kan x mao join kot???
contest senang je ni beb!!!

blog AF nyh..
simple+menarik+mudah nak msok(x bert mcm blog e-ra hahaha..)
berwarna biru..(yeahh warne kgmrn MAJORITI kaum adam)..
entry2 pon boleh tahan HOT..
E-ra sgt suka dgn header AF!!
(x dpt no 1 or 2..dpt no 3 pon jd laa..heheh e-ra nk dpt header free!! yeaa!)
cume x d lagu..
tapi ade jgk orang YG X SUKA DGR LAGU KT BLOG..
kn3???
tp pd e-ra,e-ra lbyh prefer blog yg ade lgu..
alaaa..mcm pepatah e-ra pasha..
"alang2 ade blog..biarlah menjadi yg terbaik..,,
alang2 ade blog..biarlah ade lagu.."
(harap maaf pepatah di atas tercpta kurang daripda 0.01 saaat..thtz y la mcm x kena!!! hhahha)
ok laa so konklusinya d sni..
E-ra berpuas hati dgn hasil blog AF..
cume e-ra harap AF boleh tnggkt kn lagi jmlah entry ye..
cz e-ra nyh jenis yg suke mmbace entry2 yg cool..
so entry2 di blog AF mmg cool..
so e-ra krap ke blog AF..tok mncri entry2 trbaru..
so e-ra harp e-ra akan dpt bace entry2 AF yg latest y cool 2 ye..
n
lastly..
entry AF akn lbyh cool jika mnggunakan ayt2 yg lebih santai..
dn tk terlalu formal..
so..
readers akan rse lebih relax + sng hati bila bce entry..
contohnye la kn..
mcm..
gnekan ayt "korang"..
or whtever ayt2 "SEMPOI" yg orang selalu gnekan..
(ayt nyh bkn kurang hajr ye..tp lbh membuat pembaca lbyh dkt dgn kite)
yiihaaaaa..(brpe byk so daa)

(aiisshh byk plk si e-ra pasha nyh commnt pasl blog AF ye!!!
mcm blog dye dh bgoz sgt je!!!!)

hahha..
maaf la ye..
kalo e-ra commnt byk sgt..
or ade d antre commnt e-ra ada yg x kena di hati AF..
SEJUTA AMPUN DAN MAAF E-RA POHON..
e-ra juz nk mnyuarakan sje PENDAPAT e-ra yg terbku dlm benak kepala..
yg msh terkunci dlm hati kecil..

+
KAMOO!!!!
(ekh byk nye??sampai 6!! bkn kne 3 je ke??)
hehe x pe la..
e-ra saje nk meramaikan lg peserta contest ini..
k la guyz..
klo korang nk join jgk juzt click banner atas 2 ye..
cpt2 taw..
jgn lambt..
TARIKH TUTUP:
19/4/2011

JOM BACA ENTRY TERBARU AF DI>> SINI !!!!

*NOTA KAKI: yeaahhhhh!!!!!! e-ra dah msok BLOGLIST EMAS di blog AF!!!!
e-ra amat+teramat laaaaa sukaaa..
x sngke dpt msok bloglist emas juga akhirnye..
trme kasih laa bbyk kpd AF ye..
cz sudi mskkn e-ra kt bloglist emas..
(bkn sng wooo nk msok!! ade 90+ orang 2!!) 

Wednesday, March 30, 2011

maaf..MENGHILANG sehingga hujung minggu ini..:'(

hasil karya; E-ra paSha pada 10:19 PM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM..
ape kabah orang kampung????
weee..
cube kire,dh berape hari e-ra x updte blog ni??
rse 3 hari kot..
kan3..
waaallllooooooweeee..
gila pnye LAME!!
e-ra x pernah cm nyh an? sllunye sehari minimum 2 entry yg akan e-ra tulis..
huxhuxhux..
rse sedih plk..
err~
ok..
hal ini berlaku demikian kerana
KESIBUKAN E-RA SEBAGAI SEORANG PELAJAR TINGKATAN5 YANG AKAN MENGAMBIL SPM PADA TAHUN INI..
AMATLAH "KETERLALUAN"..
hahahah..
busy gila wooooo..
homework jgn ckp laa..
berlambk-lambk..
dgn tgs e-ra sbgai LIBRIAN lg..
dgn KLAZ2 TAMBAHN la..
siyez!!!!
mmg e-ra rse..nk rehat pon x smpt..
kdg2..
tido pon sampai termimpi2 hal SEKOLAH!!
grrr~
mnggu nyh luse e-ra ade KURSUS PERTOLONGAN CEMAS..
so..
DOAKAN E-RA LULUS YE..
cz klo llz e-ra akn dpt sjil  peringkt kebangsaan..
hee sooooooo..
e-ra nak wt pngumuman nyh!!
MAAF,,E-RA AKAN MENGHILANG SEHINGGA HUJUNG MINGGU INI..

E-RA rase..
tahun ni..
e-ra nk "kurangkan" skit keaktifan" e-ra dlm dnie blog nyh..
tp korang jgn risau..
e-ra ttp akan pastikan..
entry2 e-ra 2 sampai "BERKULAT"..
cz lme sgt x di perbaharui..
heheheh..
plg2 "BASI" je..err~ ok laa an??
al-mklomlaa..
pelajaran msti no 1 kan??

huxhuxhux..
kowang sume jgn x rindu kt e-ra ye..
e-ra pon rindu kt kowg t..
ok laa..
e-ra nk out dlu..
(byse.....mse tok stdy..grr~~)
TNGGU KEPUTUSAN KURSUS E-RA DI ENTRY YG AKAN DTG YE!!!
tataaa..
SALAM
*NOTA KAKI: *Bagi y sudah follow e-ra semasa e-ra x d sampai hjung mnggu ni..
SILA COMMENT DI ENTRY INI..berserta ID FOLLOWER ANDA..
e-ra akan pastikan e-ra follow kamoo juga..tQ..

*Bagi owner2 contest yg e-ra join..heheee
kalo e-ra mng..jgn luPe inform e-ra di entry ni jgk ye..
sayunk kowang!!

*kalo rase rindu nn e-ra kowang ADD JE FB E-RA..
kompom!!!
e-ra apprve pnye..e-ra kn bek..hehe

LOTS OF LOVE:

Sunday, March 27, 2011

CONTEST gambar HITAM PUTIH AKU MENARIKLAH

hasil karya; E-ra paSha pada 6:02 PM 6 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

oh yeaahh!!! itu dia banner contest nye..

knpe e-ra nk join???
cz contest nyh cool!!!
so e-ra yg cool brsme mmbe2 e-ra nk join contest ni!!!!
so korang x nk join jgk ke???
e-ra dah join dh korang bile lg???
kalo korang nk join jgk just click banner atas 2 ye..
ok skarang e-ra nk tnjukn pic2 itam putih e-ra plk!!!
yeeaahh!!!
byk2 bole kn???






err ok nk lg x????
hahahah rse dh kot..
byk sgt laa pic e-ra kn??
ok2
so 2 je pic yg e-ra pertandngkn..
oleh sebb owner contest x d sebut wajib tarok berape picture..
so
e-ra trok la bbyk...
lg byk lg bgoz kn..
hehehehe..

tag: mama

ok dh 2 je..

*NOTA KAKI: hope e-ra la yg mng ekh..hehehe..
E-RA FOLLOWER K-500 BLOG OWNER CONTEST!!

N3 AMARAN DARI E-RA PASHA!!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 12:00 PM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM..
N3 kali ni e-ra tujukan khasssssss special 4 1girls!!!
hal ini berlaku demikian kerana..
ade seorang blogger girls..
yg suka menciplk idea2 e-ra pasha..
semua dye nk tiru!!
e-ra wt ni..
dye nk wt gk..
e-ra tkr lagu..
DYE PON TKR JGK!!!..
grrrr~~
so e-ra just nk bagi AMARAN!!..
laa kn kpd orang yg berkaitan 2..
jgn laa cplk2 idea orang..
JUST BE UR SELF LAAA GIRLS!!!
cbe la kreatif skit..
wt lain drpd yg lain..
itu baru yg dinamakn SPECIAL!!..
bkn CPLAK IDEA ORAG LEN!!..
mle2..
e-ra ingt..just kebetulan je.
oh ok fine e-ra exccpt..
biase la 2 kan kebetulan..
tp kalo dah sampai 7-8 kali..
SAME!!!!!
KEBETULAN JGK KE??????????
ok..
4 the example la ae..
e-ra wt entry pasal lgu DADALI e-ra ckp e-ra ske lagu 2..
& e-ra pon tkr lgu blog..
ekh dye pon wt gk entry mcm 2!!! tkr gk lgu blog!!!..
err~ kbtulan kot kn??
ok fine..
e-ra x nk same nn dye..
e-ra tkr lgu blog jd lgu PERFECT TWO..
then wt entry yg e-ra ngh layan lgu 2..
ekh dye wt jgk!!!!..
err~kbtln lg kot..kan3??
ok..x pe3..sabo lg..
then e-ra tkr laa lgu PUTUS..
ekh dye pon tkr jgk!!!dye kate dye pon ske lgu 2..
err..
kalo nyh kire kbetulan jgk ke??
kalo bak nasihat cik sofa..
sofa swoh e-ra tkr lgu yg plg x sedaaap di dunia..
bia dye tkr jgk..
hahah..
tp e-ra x nk la jejaskan blog e-ra sendiri,,
nanti korang semua x nk msok kt blog e-ra plk kn..
haha so..
x pe..
kali nyh e-ra mngalah lg..
e-ra tkr lg lagu blog nyh kpd lagu SUDAH CKUP..
e-ra nk tgk..dye tiru ke x..
kalo dye tiru jgk..mmg laaaaaaa mnguji tahap kesabarn e-ra..
fuhhh!!!
tp sbnrnye bkn 2 je yg dye tiru..
byk lg,..
tp e-ra mlz laa nk kecoh byk2,,
so rsenye itu pon dh ckop mmbktikn yg die MISS CIPLAK!!
klo boleh e-ra nk je bg AWRD MISS CIPLAK kt dye..
tp x bek kn..
kite sumekn kawan..
so biar je laaa..
aslkan dye bahgie dgn hasil krje owg len..

STOP CIPLAK!!!

BAK KATE BRUNO MARZ:
"JUST THE WAY U ARE"

BAK KATE E-RA SENDIRI:
"JADI DIRI SENDIRI LEBIH MEMBUATKAN DIRI KITA NAMPK SPESIAL DARI ORANG LAIN..SO TTPLAH DGN CARE KITA SENDIRI"

*NOTA KAKI: sorry kalau entry ni e-ra marah2 or ade tersalah bahase..
sorry jgk e-ra x dpt nk exposed sape MIZ CIPLAK 2..

selamat tinggal PASHA UNGU!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 10:52 AM 4 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM..
hukhukhukhuk
1stly e-ra nk ucap "SELAMAT TINGGAL PASHA UNGU"
cz e-ra kne tngglkn dye..
cz PASHA UNGU AKAN MENIKAHI ADELIA HARI INI!!!!..
huxhuxhux..soo x nk la jd orang ke 3 kn..
soo e-ra pergi dari idop pasha buat selama-lamanya..
bubye pasha ungu..
sorry..
e-ra kne tngglkn pasha utk kebhgiaan kita..
by:e-ra pasha
to:pasha ungu

wahahaahah ape yg e-ra merepek nyh?????
x de la..
yg tadi 2 just "drama"je...
korang tahu je la kan..
seberpe ADMIREnye e-ra kat pasha ungu..
sampai nme e-ra pon orang panggl..
E-RA PASHA!!..

so ari ni e-ra nk kongsikan skit cter tentang perkahwinan pasha ungu..
PADA HARI INI..
27/3/2011..
Vokalis Band Ungu ini yang kita kenal sehari-hari dengan Pasha Ungu mempunyai nama asli Sigit Purnomo. Pasha Ungu dilahirkan pada tanggal 27 November 1997 di Donggala, salah satu kota Kabupaten di Provinsi Sulawesi Tengah. Pasha Ungu dilahirkan dan seorang ayah bernama H. Syamsuddin Said dan ibu bernama H. Andi Bumbeng Pasamalangi.
Pasha Ungu bergabung dengan Ungu pada tahun 1999.(from :http://www.squidoo.com/pasha-ungu-foto-biodata-dan-berita)
pada hakhamis yg lalu..
pasha bersama adelia tlah fitting baju perkahwinan mereka di BUTIK milik FERRI SUNARTO..
Pengajian Digelar Jelang Pernikahan Kedua Pasha 'Ungu'
ok berikut adlah pic2 PRAWEDDING mereka..






Pasha, Delia (Adhie Ichsan/detikhot)??Bandung Acara siraman tengah dilaksanakan Pasha ‘Ungu’ dan Adelia Wilhelmina. Keduanya siraman bareng di lokasi yang hanya berselisih beberapa rumah saja.
Perempuan yang akrab disapa Delia itu melaksanakan siraman di kediaman orangtuanya, Jl Margacinta, Buah Batu, Bandung. Mantan pramugari itu tampak mengenakan busana batik.
Sebelum melaksanakan prosesi siraman, Delia sungkeman dengan orangtua dan kakak-kakaknya. Sementara Pasha melangsungkan siraman di rumah yang tidak jauh dari tempat calon mempelai perempuan. Rumah tersebut adalah tempat keluarga Delia.
Pasha mengenakan kain Bugis. Di tubuhnya melingkar rangkaian bunga melati. Seperti yang dilakukan Delia, tak lupa Pasha sungkem kepada orangtuanya.
Delia menitikkan air matanya ketika mendengarkan petuah dari kedua orangtua. Sementara rona haru pun tersirat di wajah vokalis band Ungu tersebut.
Para pewarta yang telah berada di kediaman Delia sejak pagi, diberi tenda tersendiri. Kursi-kursi dan dua TV layar datar melengkapi tempat tersebut. Dari dua TV itulah prosesi siraman Delia dan Pasha yang digelar di tempat terpisah itu dipertontonkan.(FROM: http://magazindo.com/pasha-siraman-bareng-calon-istri-baru/)

Menjelang hari pernikahan mereka, pasangan Pasha Ungu dan Adelia telah mempersiapkan beberapa busana untuk mereka kenakan. Menggunakan rancangan karya desainer Ferry Sunarto, Pasha telah memilih dua busana, sementara Adelia akan mengenakan 4 setelan busana secara bergantian.

Baju kebaya modern warna ungu akan dipakai Adel untuk ngeyeuk sereuh atau midodareni. Baju gaun kebaya modern warna gold pesta akan dipakai untuk acara privasi setelah acara resepsi. Baju kebaya modern warna putih sepasang dengan Pasha akan dipakai saat akad nikah. Dan baju kebaya modern warna ungu sepasang dengan Pasha akan dipakai pada saat resepsi.

"Ini spesial banget untuk mas Pasha dan Adel kita buatkan. Untuk mas Pasha kita kasih konsep dari lain yang lain. Aku lihat secara konsep mas Pasha itu begitu humble, bersahaja sekali, ini sesuatu yang agung dan berkelas. Ini baju mas Pasha larinya ke modern. Ini sesuatu yang new design, beskap bergaya tuxedo lebih modern. Pengerjaannya spesial ada kristal Swarovski untuk akad," ujar Ferry saat ditemui di butiknya, Jl. Ciniru VI No. 15, Jakarta Selatan, Kamis (17/3) sore.

"Kalau untuk Adel kita buat lebih culture, detail, ada bros, beberapa kristal Swarovski yang dipasang. Bahannya juga spesial sesuatu yang baru, tangannya ruffles, waktu akad dan ijab jadi ada yang fokus," imbuhnya.

Sementara, Pasha mengatakan bahwa dirinya sangat puas dengan rancangan Ferry, yang ia minta secara langsung. Dan dirinya pun mengaku tak sabar untuk segera tiba pada hari 'H' dan mengenakan busananya tersebut.  (kpl/gum/bun)
(FROM: KAPAN LAGI.COM)
haaaaa itu dia..
cter serba sikit pasl pernikahan PASHA UNGU& ADELIA..
wish e-ra:
semoga..
pernikahan ke-2 pasha ungu ini..
akan kekal hingga ke akhir hayat..
semoga adelia adlah yg terbaik untuk pasha ungu..
semoga merka bahgia..dn sentiasa berada dlm rahmat dn lindungan-Nya..
AMIN..

*NOTA KAKI:walaupon e-ra sedih..huxhux coz melepas nk dpt pasha ungu..
tp e-ra bhgie cz PASHA BAHGIA..=))

Blog PASHA UNGU


Resepsi Nikah Pasha Undang 3000 Tamu

Kapanlagi.com - Orang tua Pasha nampak berbinar dan bangga menyambut pelaksanaan pernikahan putranya, dengan Adelia Wilhelmina, yang akan berlangsung 27 Maret mendatang. Resepsi akan dilaksanakan di Gedung Batununggal, Badung, Jawa Barat.
Saat ditemui di acara Dahsyat RCTI, Kebon Jeruk, Jakarta Barat, Selasa (22/3), kedua orang tua Pasha, Syamsudin Said dan Andi Bumbang, mengungkapkan kalau di resepsi pernikahan putranya akan mengundang sekitar 3000 tamu.

"3000 undangan. Rencananya mau dibikin di Monas, tapi manajemen tidak bisa. Dia bisa konser di situ, acara ramah tamah sama fansnya Ungu," ungkap Syamsudin Said yang datang bersama istrinya untuk mengantar adiknya Pasha, yang membentuk duo Yangseku tampil di Dahsyat.

Pasha sendiri tidak banyak meminta pada keluarganya, kecuali dukungan secara moril, dan harapannya untuk bisa melaksanakan pesta pernikahan keduanya ini dengan sukses.

"Dia cuma bilang, "tolong sukseskan acaraku" Kita sekarang kan serba instant semua, yang penting ada duit. Cuma kalau pesta kawin, Tuhan paling adil. Tuhan selalu kasih jalan," ungkapnya.

Pernikahan Pasha juga akan dilengkapi prosesi adat, yakni Sunda asal dari Adelia, dan Palu asal keluarga Pasha.

"Semua, ada adat Sunda, lengkap. Palu, kita nggak bisa tabrakan. Nanti ada acara Malam Pacar, kita adakan tanggal 26 Maret malam," tegasnya.

Sementara keluarga tidak memberlakukan pingitan bagi kedua mempelai. Terakhir Pasha ketemu Adelia saat fitting baju pengantin. Setelah itu bersama Pasha kembali sibuk dengan Ungu

"Kan jahit (fitting) sudah ketemu. Terus pisah lagi. Ya kalau saya dulu, mau kawin sama dia (melirik ke ibunya) ketemunya saja susah banget. Sekarang zamannya sudah berubah," jelas Syamsudin.  (kpl/hen/dar)

Saturday, March 26, 2011

THE sweetest memory 4 the sadness future !!!! :'(

hasil karya; E-ra paSha pada 6:35 PM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM..
2 every 1..
oh yeahh!!
entry kali ni e-ra tulis khas untuk LAPORAN AKTIVITI>
 "THE SWEETEST MEMORY,4 THE SADNESS FUTURE"
(x pham???kte sweetest memory..ni sadness future plk,,ape cter ni??)
haha..
ok3
x mao kompiuz2 k..
sebenarnye..tadi e-ra bersama member2 stilvoll pergi hang out bersama MAMA BIO..
(mama bio????sape 2??)
2 ckgu kitorang laa..
(knape pnggl mama bio??)
cz die ajar sbject BIOLOGY..hahha

mmg best giler td..
tujuan kitowang hangout dgn mama:
1.celebrte befday mama bio..
2.majlis perpisahan kami..mama dh x aja kitorang lg dah..huaaaaa!!!
(2 yg sdeyh 2)
actually kitorang ade klaz kimia td..
so lepas je abez klaz kmia..
dgn pnoh excitednye..kitowg g la KFC(tmpt yg di janjikan)
dgn muke "selamber" kitorang dok beratur tepi jalan uh..

hahah wt pe??
kitorang tunggu bas!!!!
yeaahh!!!
dh laa bas kt situ "bayak" sgt yg lalu..
boleh plk TERLEPAS bas!! hahaha adehhh hai..
2 la berangn lg!!!
sampai je kt KFC..
sume dh ade..
so ape tggu lg..mama pon g order la mknn..yeaaa!!!!
mcm2 mknn wooooo..
(airrrrrr)
(KFC)


(nyh name nye eskim..)

(air+kek)

(wedgst+air)

(kek..yummy3!! tp cherry dye x sedap! wekk..hahah)

(yeaahh!! love diz sauce very99 much!!.)
then..
kitrang pon nyanyi laaa lgu..walaopon suare kami TERSANGAT merdu..
hope mama sabar je la ye dgn suare kami..hahah
"HAPPY BIRTHDAY 2 U,
HAPPY BIRTHDAY 2 U,
HAPPY BIRTHDAY 2 MAMA,
 HAPPY BIRTHDAY 2 U....."
(yeahh bezday girlz!! err~ girls ke?? heheheh)


(yeah! snap bersme bezday gugirls)
 ok so sblm kitoran gabez kn mknn 2 smue..
kitowg snap2 la dlu..



n inilaaaa hasilnya slps kitorang mkn!!!>>

(ishhh3!!)
err..ok2 dah x mao nk cter2 panjang..td kitowng sempat adekan sesi photoshoot!!
yeahh!! seperti biase..
tiada aktiviti tanpe photoshoot!!!!
ok jom kite comment2 pic yg kitorang snap td!!!
kitorang adekan photoshoot d>
TAMAN AWAM BANDAR KOTA TINGGI..
blom siap 100%,,huruf da ilang da..
klo siap agk nye mcm mne la an??
isshh3
ok dh x mao nk cter2..
let's check our pictures!!!!!!




 
 cube cari kat mne mama????
hehehehehe..
cari3 cpt..
lps je photoshoot..
rse cm dh pnt..
kitorang pon blk..
fuhhh..
hukhuk..
tp sdeyh nyh..
cz mama dh x aja kitorang lg!!!!!!!!!!!
(touching skjp)
k la..jmpe d lain N3!!
tataaaa..
salam

*NOTA KAKI: smue pic x dpt d upld ye..
byk sgt...
haha...
so ni je yg smpt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template