Sunday, August 21, 2011

Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner

hasil karya; E-ra paSha pada 9:40 PM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!
(click jika berminat)

ok..
tahun ni raya pertama..
e-ra akan berada di johor..
FELDA AIR TAWAR,3
KOTA TINGGI,JOHOR..
haa penah dengar x??
heheh..
[ayah]
then raye k-2 kot..
or raye k-3
e-ra akan pulang ke N9
nogori 9..
[mama]
SELARU,SENALING,KUALA PILAH,N9..
aha ok..
so bagi sesape yang berade berdekatan dengan tempat2 2..
kalao nak jumpe dengan e-ra
sila rojer2 k..
[hahaha..perasan..sape la nak jumpe]

boleh tujukan ucapan x??
hahah..
ucapan kepada semua yang mengenali diri e-ra:
SELAMAT HARI RAYA,
E-RA MINTAK AMPUN DAN MAAF JIKA ADA TERSALAH PERBUATAN..
OR TERLANJUR KATA..

ucapan kepada keluarge:
SELAMAT HARI RAYA JUGAK..
BAGI KELUARGE DI SELARU..
JANGAN LUPE TINGGALKAN DUIT RAYE UNTUK E-RA YE..
hhahahah

mangsa tag:


kini dia yang bertahta !!!

hasil karya; E-ra paSha pada 2:16 PM 4 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

alhamdulillah..
kita sudah semakin hampir dengan hari kemenangan kita..
tinggal 9 hari saje lagi kan??
begitu pantasnya masa berlalu..

bertahta di hati???
hahah..
2 lagu farahdiya..
suke lagu 2!! =)

ok dah lari topic!!
haha sowy3..
berbalik pada tajuk entry e-ra hari ini..
DIA YANG BERTAHTA KINI..
err ni bukan cerita pasal raja naik tahta ye..
haha..korang kang salah paham pulak...
ni cerita pasal seorang lelaki..
yang kini bertahta di hati e-ra..
[wahahahah..ayat x boleh bla btol kan?]

bagi pembace2 setia blog e-ra..[err ade ke yg bace??hah persan]
korang mesti perasan kn??
e-ra x pernah buat entry pasal 
PAKWE / BALAK / BF dll..
btol x??
dekat blog e-ra ni pon e-ra tak pernah tepek muke2 BF e-ra..
kn?
mesti korang tertnye2 e-ra ni x de bf ke?
err n what so eva la kn..
almaklomla..
kan sudah menjadi TREND blogger2 zaman sekarang
untuk tepek kn pic2 BF/GF dyorang dekat dalam blog..
then..
buat entry2 special utk bf/gf dyowg..

hehehe..
actually..
e-ra saje je x nak tepek2 muke bf e-ra dekt blog..
[inginkn kelainn..wahahhaah]

so..
sempena hari raye yang semakin hampir ni..[x de kene mengene langsung]
e-ra nak kenalkn kat korang semua..
seorang lelaki yang kini bertakhta di hati e-ra..
[weeewiiitttt..=P]

siapakah dia???
dia adalah --->>


ekh ni pasha ungu!!!!!
hahahahaha
opssss salah plk..
bukan2..

ni ha-->
haaaaa tu diaaaa..
hahah..
ni baru btol bf e-ra..
AHMAD SYAHMI B.ZULKIFLI
seorang blogger jugak..
[wee~ finally dpt jgk e-ra cple dgn blogger..heheh]
e-ra knl die ni..
di facebook..
[wohooii cinta muka buku!!]

kenal punye kenal punye kenal..
si dia berjaya mencuri hati e-ra..
haha..ngee~!

so alhamdulillah..
sekarang kmi sudh pon cple..[walaopn mule2 e-r ajual mahal..hhaha]
wee~! dia lah 1-1nye orang yg sllu faham e-ra sekarng.. [seleps famly]
n dia dh berjye buka semula pntu hati e-ra.. [weex! haha copy ayat novel]

err ape lgi nak citer ek??
er itu je kot..
so lepas ni..
x de la ye yang tanye2 lagi status e-ra..
hehe..

(CLICK UNTUK KE BLOG DIA)

last word 4 him:
thankz cz be A part of my life..
thankz cz alwyz be on my side..
thankz cz evrythng tht u hve done 4 me..
I LOVE U SOOOO MUCH!!
no-1 else..
just u..till the end =)


*NOTA KAKI:
harap maaf jika entry ini terlalu jiwang..
hehe
just want 2 show him..
how much i love him!!

Saturday, August 20, 2011

jom hantar kad raye dengan mudah !!

hasil karya; E-ra paSha pada 9:30 PM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!

hey3...
esok dah hari k-21 puase kan??
cepat je..

ok
cube korang ingat2 balek..
mase zaman dulu2...
or 
mase zaman sekolah2..
korang mesti bagi kawan2 kad raye kan??
even kawan korang 2..
hari2 korang jumpe..
btol x??
[heheh..e-ra pon same!!]

tapi sekarang mesti x ramai yang sent kad raye lgi kan??
err old school konon nye..
tapi x kisah lah ape pon itu pendirian masing2..

tapi..
sekarang ni kan dh zaman IT..
so..
bagi korang2 yang nak kirim kad raye..tapi takut rase macam old school..
korang bolen sent secara on9!!

weee..
bez taw..
siap ade lagu2 lagi kad raye nye..
korang boleh plih design + lagu..

ok meh e-ra tlg korang..
korang boleh buat kad raye korang 2 di laman web ini -->>

so korang boleh sent kad raya utk orang2 terdekat korang..
[klo nak sent kt e-ra pon boleh..heheheh]
~selamat mencuba~

ZIARAH RAYA BLOG

hasil karya; E-ra paSha pada 6:26 AM 5 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUMM!!!!


nama saya NUR SHAHIERA BINTI MOHD SENI..
or lebih mesra dengan nama E-RA PASHA..
raya pertama tahun ini..
saya akan berada di KOTA TINGGI,JOHOR..(ayah)
dah raya ke dua akan berada di KUALA PILAH,N9..(mama)

ucapan selamat hari raya:
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI..
KEPADA SEMUA YANG MERAYAKANNYA..
SAYA MINTA AMPUN DAN MAAF KEPADA SEMUA..
JIKA PERNAH TERSILAP LANGKAH..
TERLANJUR KATA..
MOHON AMPUN DAN MAAF ZAHIR BATIN YE..

*kepada orang kuala pilah..
TUNGGU E-RA BALIK YE!!!
SIMPAN DUIT RAYE..heheheh

Jom tambahkan FOLLOWER!

hasil karya; E-ra paSha pada 5:57 AM 18 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!

(click jika berminat)

weewittttt~
tambah follower!!
korang nk jugak??
just click banner kat atas 2 k..
JUMPA DI SANA~

Friday, August 19, 2011

hackers di FACEBOOK dah tukar ayat baru???

hasil karya; E-ra paSha pada 4:04 PM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

selamat hari jumaat..
dan salam ramadhan k-19 =)

err HACKERS di FACEBOOK dah tukar ayat???
ape maksudnye??
ok3..
meh e-ra terangkan dulu..

korang semua mesti pernah dengar ade hackers kat fb kan??
wohooo bukan kat blog je ade..FB pon ade..

dulu sempat kecoh2 kan ade hackers yang mengganggu fb kite..
yang membolehkan fb kite hang..
x paham lagi??
ok korang pernah dapat x..
IM di FB..yang ade ayat mcam ni,-->
hi,how are u?

kan3???
ade kan??
IM 2 korang dapt entah dari sape2 je..
tibe2 je orang yan gkorang x kenal IM korang kan??
haaaaa..itu lah hackers!!
virus!!! fb!!

kalau dulu e-ra boleh dapat IM dari hackers 2..
8-9 sehari!!!
ishhh3...x de keje betol kan ??

TAPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sekarang dye dah guna ayat baru!!!!!
ayat nya ialah -->
HI
kalau kite reply "HI" 
dye akan reply ini-->
WANNA LAUGH?? =)
kalau kite reply ape2..nanti dye terus bagi link..
macam2 link la..

tapi ingat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JANGAN CLICK LINK ITU!!!
virus 2..

contohnye macam ni-->



tgk 2..e-ra dah dapat 2 IM..
dalam mase 15 minit!!!
fuhh~!

e-ra pon x tahu la ape motif dye tukar ayt..
haha..
mungkin dyorang dah tahu...
yang kite semua dah tahu apabila ada orang yang gunakan ayat 
"HI,HOW ARE U"
itu adalah hackers..

so..
e-ra nak ingatkan korang..
kalau dapat IM macam ni di FB..
SILA ABAIKAN!!!
ok???
heheh..

jumpe dilain entry..
[nak gi bazar dulu..heehhe]
SALAM RAMADHAN

Blog Pilihan Chegu Zubir Hari Jumaat

hasil karya; E-ra paSha pada 3:16 PM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg
(click je)


akulah E-ra paSha*_*
 NAMA BLOG: akulah e-ra pasha

saya merupakan blog pilihan c.z

segment tempek jelajah blog

hasil karya; E-ra paSha pada 2:40 PM 9 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

(click je)

kenape e-ra join segment ni??
[5 perkataan pon x pe]

satu..
dua..
tiga..
empat..
LIMA!!!
yeahh! dah ckup 5 perkataan kan?? haahahaha..

oooppss salah3.
e-ra join segment ni cz nk jadi blogger yang bertuah untuk dapat hadiah special 2!!!
hahaha adezz.. materialistik betul!!!

hisshh e-ra ni men2 je kan??
ok2...
kite siyez!!
ehemmm.

E-RA JOIN SEGMENT INI KERANA..
E-RA INGIN MENCARI KENALAN BARU DALAM DUNIA BLOG INI..
DAN E-RA JUGA DAPAT MENAMBAHKAN FOLLOWER BLOG E-RA..
[haha siyez gilerr~]

tag:
kepada semua yang telah membaca entry ini =)

Thursday, August 18, 2011

peperangan antara blogger

hasil karya; E-ra paSha pada 8:29 PM 8 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

(click jika nak join)

yihaaaaaaaaaaaaaa....
keluarkan senjata!!!!
cepat!!!
sape nak berperang dengan e-ra??
hehhe..
sape dah cukup berani nak berperang dengan e-ra mai join sini !!

saya gadis bertudung

hasil karya; E-ra paSha pada 8:16 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMAUALIKUM!!!

(click)


Saya bangga menjadi gadis bertudung kerana ...
saya telah menjalankan salah 1 perintah Allah untuk menutup aurat..
bukan kah seseorang itu akan nampak lebih ayu ketika bertudung?
jadi, saya akan nampak lebih ayu seperti wanita melayu terakhir apabila bertudung..=)

ALHAMDULILLAH!!! rezeki ramadhan =)

hasil karya; E-ra paSha pada 8:02 PM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

salam ramdhan semua..
alhamdulillah hari ni hari yang ke-18 kita berada dalam ramadhan tahun ini..
semoga kita berpeluang meneruskan ramadhan kali ini hingga kepenghujungnya..

ok berbalik kepada topic kita pada hari ini..
alhamdulillah..
e-ra menang contest..
mungkin ini yang dinamakan rezeki ramadhan..

e-ra menang contest ini-->

contest ini dianjurkan oleh blogger AF..
[blogger ini akan meninggalkan dunia blog tidak lama lagi =( ]

cube tengok tajuk contest..
korang mesti dah tahukan ape hadiah yang e-ra akan dapat??
yeeaaa!!!
TEMPLATE PREMIUM DARI ALIEFF.COM

x percaya??
tengok ni
(click untuk keputusan penuh)

ALHAMDULILLAH!!!!

e-ra memang nak sangat bertukar templte..
sebab ape??? tgk disini

fuhhh..
finally dapat jugak e-ra renovate blog ni..

jutaan terima kasih kepada AF..
yang menganjurkan contest ini..
beserta hadiah yang lumayan..
dan
tidak lupa juga kepada MR.RANDOM.ORG..
yang telah mengeluarkan no e-ra..
hehehhee..

ok e-ra rase itu je untuk entry kali ini..
jumpa dilain entry..
dan nantikan perubahan blog e-ra!!

SAYA BLOGGER PRIHATIN

hasil karya; E-ra paSha pada 6:40 PM 14 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!


Santai Bersama BEN ASHAARI


Wednesday, August 17, 2011

segment logo blog free

hasil karya; E-ra paSha pada 4:55 PM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

weewittt...
hari ni..
e-ra nak try join segment cik yuyue la..
die nak bagi logo free!!

nak bentuk BULAT..
len dari yang lain ekh..heeheheh..
ayat:
EP E-RA PASHA

mangsa tag:

tQ cik yuyue =)

LIKE..LIKE..LIKE !!!

hasil karya; E-ra paSha pada 3:11 PM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMULAIKUM !!!!

hollaaaaa3..
ape khabar semuaa...
fuhh~ fuhh~ fuh~~
[tiup habuk]
dh berhabuk da blog e-ra ni..
ampun dan maaf la buat semua..
sebab e-ra dah lama x updte blog ni..
ni kerana, exam yang semakin hampir..
[SPM]
so teramat la bz..hingga x sempat nk updte blog ni..

[err kluar tjuk dah ni]
ok back 2 the title..

e-ra ade join 1 contest dalam FB..
n ianya memerlukan LIKE untuk menang..
so..
e-ra nak minx jasa baik korang semua..
utk tolong LIKE pic 2 boleh???
hehehe

pic yang e-ra pertandingkan:
hahaha ok x???
kalau korang rase pic e-ra ni ok..
nk mntak korang LIKE..

cara2 nya:
click sini-->> http://www.facebook.com/pages/FNEA/255988307761568  [untuk LIKE fanspage nye]

then


DAH SIAP???
ok dah 2 je..
banyak2 terima kasih..
kalau nak comment kat pic 2 pon di alu-alukan =)

*nota kaki:
mintak2 jgn ade yang creat event untuk mintak tlg like!!
perghh semak!! hehe..
wat entry je kan senang?? x de la buat orang marah dengan..
event2 anoying uh..=)

Friday, August 12, 2011

Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim

hasil karya; E-ra paSha pada 5:57 PM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!
(click je ok)

ABDUL FARIQUE : SAYA NAK TUKAR TEMPLATE SAYA!

hasil karya; E-ra paSha pada 4:37 PM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!

(click jika mahu)


   Syarat-syarat


  • Buat satu entry. 
  • letakkan mana-mana header blog aku ( search dari image google : AbdulFarique ) dan letakkan link.
  • Letakkan tajuk ABDUL FARIQUE : SAYA NAK TUKAR TEMPLATE SAYA!
  • Ceritakan 5 sebab kenapa nak tukar template dan komen sedikit tentang blog AbdulFarique.com
  • Like Fanpage blog AF .
  • Follow blog AF , ( untuk update terkini ) tiada paksaan.
  • Tag 3 Blogger dan pastikan diorang tahu tentang ini.
  • Siap , Publish dan komen URL entry korang kat ruangan komen entry ni.  


syarat pertama
ok dah buat entry nye..

syarat ke-2
dah letak dah..

syarat ke-3
ok tajuk pon dah cun!

syarat ke-4
sebab e-ra nak tukar templte:
*templte blog e-ra BERAT!!! huhhh..so tolong la buatkan yang baru..hehe

*e-ra x reti nak edit templte supaya jadi macam blog2 y smart2 macam blog AF + MAS..

*templte blog e-ra dah lama..nak tukar..=(

*sebenarnye..e-ra kurang minat dengan templte blog e-ra..tapi disebabkan e-ra just tengok tutorial..so e-ra pon pakai buat jela..heheh..

*kenape lagi ek e-ra nak tukar templte?? ha sebab BLOG E-RA MEMANG KENA TUKAR TEMPLTE!!!
supaya ramai pngunjung + pembaca..bukankah templte yang cun 2 mempengaruhi bilangan pembaca juga..walaupon ianya hanya mempengaruhi sedikit sahaja?? [adezzz..macam berhujah la pulak..hehe..sory2]

pujian dan kritik untuk blog AF:
err..kritik??? entah..macam x de..
kalau pujian banyak la..
seperti yang kita semua tahu..blog AF ni selalu lawa kn??
[ni bukan mengampuh..tapi bulan pose memang kena banyak puji orang-kata dr.hj.fadzilah khamsah]
dari dulu lagi blog AF berwarna BIRU yang menenangkan mata yang memandang..
kan3???
absolutely la!!

syarat ke-5
dah dari dulu lagi dah LIKE..=))

syarat ke-6
e-ra kan follower setia blog AF..
mestilah dah follow lame dah..=P

syarat ke -7

syarat terakhir
belom post!! hahaha ok3..
e-ra akan post ke blog AF~

*NOTA KAKI:
di bulan puase yang penuh berkah ini..
lembutkan lah hati AF utk plih e-ra sebagai pemenang..
sebab e-ra nak sangat tukar templte..
fuhhhhhhh~
AMIN!!!!!

[hehehe doa sikit..mintak2 e-ra menang lagi di contest AF utk kali ini]

Monday, August 8, 2011

partner baru..nak try??

hasil karya; E-ra paSha pada 5:48 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

selamat petang semua..
[kejap lagi dah nak berbuka puase]

ok berbalik pada tajuk entry e-ra..
e-ra nak cerita sedikit pasal PARTNER BARU..
partner yang e-ra maksudkan disini ialah..
PARTNER DALAM BERBLOGGING..

tujuan kite berpartner ni ialah untuk sama2 saling mambantu dalam dunia blog ini..
banyak manfaat yang kita akan peroleh jika kita berpartner ini..
contohnya:
*apabila kita update..entry tersebut akan ada di blog partner kita..
*mungkin boleh menambahkan pengunjung ke blog kita..
*entry korang akan di promote secara tidak langsung..
n
banyak lagi laa..
hehe..

ok macam mane nak BERPARTNER DALAM BLOG???

1. cari rakan partner anda..yang pastinya ADA BLOG..
2. masukan blog partner anda di dalam blog feed..

DASHBOARD>DESIGN>ADD GADJET>FEED>MASUKKAN URL PARTNER ANDA>SAVE!!

3.OK dah siap!!! 5 latest entry partner korang akan terpampang 
di blog anda..
4.suruh la partner korang buat jugak..so baru la dikatakan partner kan?? hehehe..

haaaa..
senang je kan???
dalam berblogging ni..
kita kenalah saling bantu membantu
barulah same2 maju..
betul x???

so..e-ra pon dah ade partner baru..
hahaha..
nak tahu sape??

dia adalah:
Syahmi Meon
BLOGGER SYAHMI..
(blogger otai ni..haha dah lame berblogging)

ok ni blog dia:
(click untuk ke blog syahmi)

oppsss sory e-ra tak mintak izin untuk printscreen blog syahmi..
heheheheh..

so ape tunggu lagi??
jom kite terjah blog blogger ni:

amacam????
dah mula terfikir nak ade partner???
heheh korang boleh try..
kalau nak majukan blog korang =)

masih x paham pasal partner ni???
try buat dulu..korang akan paham nanti :D

keeps on blogging k..

Sunday, August 7, 2011

cinta muka buku

hasil karya; E-ra paSha pada 9:38 PM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

selamat malam semua..
pejam celik-pejam celik dah seminggu kite puase kn??
kejap je..

ok khas untuk hari ni..
e-ra nak share dengan korang semua..
lirik lagu CINTA MUKA BUKU..
yang di nyanyikan oleh NAJWA LATIF..

mungkin korang semua dah tahu kan lagu ni??
tapi mesti ade jugak yang x tahu..
so e-ra sekadar ingin berkongsi sahaja..

 
Tajuk Lirik Lagu: Cinta Muka Buku
Artis/penyanyi: Najwa Latif
Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar petanda suruh aku terima kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..
Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
oohh.. Kenakah rasa itu..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…
Ini cinta remajaku
Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu, cinta di muka buku..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku


x tahu macam mana nak nyanyi??
jangan risau...
korang boleh tengok di u-tube lagu ini

Saturday, August 6, 2011

finally !!! 888 =))

hasil karya; E-ra paSha pada 2:22 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

ALHAMDULILLAH!!!!!
finally..
blog e-ra capai 888 follower!!!

jutaan terima kasih..
kepada semua blogger2 yang sudi follow blog e-ra ini..
tanpe follower pertama hingga follower ke 888..
tak bermakna lah blog e-ra ini

ok so blogger yang menjadi follower ke 888 ialah>


LYNDA SALIM!!!!!!

blogger dari kota tinggi!!
(wee~ sama dengan e-ra la..)

ok so
ni award untuk lynda salim

(click utk ke blog dia)

wee~
err award byase je ..
e-ra hrp lynda sudi terima award dari e-ra ni ye..
heheh
ok..
thatz all

~selamat menjalani ibadah puase~

GIVEAWAY COOKIES ALEPRIDZ

hasil karya; E-ra paSha pada 12:58 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!


(click jika nak join)

ok ni pic yg e-ra dah edit..


ok e-ra nk tag kpd:

Bloggerwan dan Bloggerwati dicari chegu zubir

hasil karya; E-ra paSha pada 12:43 PM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg
(click jika nak)

saya mahu jadi bloggerwati di blog chegu zubir!!

tag:
kepada semua follower blog e-ra

Blog List Lepak Bersama Muz

hasil karya; E-ra paSha pada 10:59 AM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

(click jika nak join jugak)

*e-ra dah follow sekali

Friday, August 5, 2011

mereka yang berjaya masuk ke dalam bloglist e-ra..

hasil karya; E-ra paSha pada 5:07 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMULAIKUM!!

weeee~
selamat berpuasa hari yang ke - 5..
sory ye..
e-ra baru update hari ni
sebab semalam busy sangat..
ok x mao cite2 panjang..
berikut adalah mereka2/blogger2 yang berjaya masuk ke dalam bloglist e-ra pasha!!

VVIP BOY


VVIP GIRL

TAHNIAH!!!!!

bagi yang x berjaya sila cuba lain kali k..
tataa~
assalammualaikum..
selamat berbuka puasa..

Monday, August 1, 2011

Puasa Penuh Bersama Pc

hasil karya; E-ra paSha pada 1:41 PM 5 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUMMMMM

(click utk join jgk)

"Saya Berpuasa penuh mase kecik2 dulu kerana...
ayah saya kate kalau puase 1 hari..
ayah saya bagi singgit (RM1)
so saya akan puase penuh utk dptkan 30 hengget (RM30)..
untuk beli MERCUN kt umah jiran sebelah..
opssss... 

mangsa tag:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template