Thursday, December 15, 2011

menetap di ECONSAVE????

hasil karya; E-ra paSha pada 8:35 AM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra

selamat pagi semua..
(lamenye tak update blog ni)
e-ra rase dah terlalu lame e-ra tinggalkan blog ni kan??
hampir 3 bulan..

kalau 3 bulan sebelum ni era sibuk dengan SPM..
sekarang bile dah abez SPM..
era sibuk dengan kerja pulak..
(what?? era pasha kerja??x caye kan??)
sebab 2 la era bagi tajuk entry hari ini macam 2..
ehehe
sebenarnya era x de la menetap di econsave..
maksud era..era dah jadi kakitangan econsave..

era rase tak salah kan untuk era menimba pengalaman bekerja..
walaupun gementar yang teramat sangat masa sesi interveiw..
tapi era kene beranikan diri jugak untuk mencuba..
kalau tak sampai bila lagi kan??
tak kan era nak duduk rumah 7-8 bulan??
perghhhh..boleh stuck kepale era..

dengan itu..
e-ra menisytiharkan bahawa..
mulai hari ini e-ra akan kembali BERCUTI dari dunia blogging ini..
era mintak maaf sekiranya e-ra tidak aktif lagi dalam dunia blogging ini..
insyallah jika ada kelapangan masa era akan update entry..

opps lupe nk bagi tahu.. era start keje isnin ni..
bersamaan 19/12/11..
wish me luck k!!
 heeee..~

tadaaaaaaaaaaa:
Econsave Homepage

assalammualaikum


Thursday, December 8, 2011

ost OMBAK RINDU..

hasil karya; E-ra paSha pada 10:51 AM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
LIRIK LAGU OMBAK RINDU..
HAFIZ FT ADIRA

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku



kini 4 bulan..

hasil karya; E-ra paSha pada 9:06 AM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
 
4 bulan?
ape yang 4 bulan..
heeee..
anniersary yang ke-4 bulan lor..

alhamdulillah.
pejam celik3..
dah 4 bulan kan??
cepat jek..

hope kami kekal selamanya..heee~!

jom kite cuci mate sket..heeeee





pesanan buat encik pemilik hati..
*terima kasih buat segalanya..
*hope kite akan kekal selamanya..
*heeee~ love u sooo much99..

 

cinema di today's mall ulu tiram,johor berombak!!

hasil karya; E-ra paSha pada 8:23 AM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
 

filem ombak rindu yang diapdatasikan daripada sebuah novel..
kini menjadi buah mulut setiap lapisan masyarakat..
semalam era pon try la gi tengok..
seriuss!! meleleh!! air mate..heeee..


SINOPSIS
Menjadi anak yatim piatu, dilacurkan oleh bapa saudara sendiri serta berhadapan dengan pelbagai dugaan dalam kehidupan dan cinta. Itulah antara liku-liku yang terpaksa diharungi oleh insan bernama Izzah lakonan aktres jelita, Maya Karin dalam filem terbarunya, Ombak Rindu. Izzah (Maya Karin), gadis yatim piatu yang kematian ibu dan ayah akibat kemalangan jalan raya. Justeru itu, ayah saudaranya, Taha, mengambil tugas memelihara Izzah.  Pada masa sama, Pak Cik Taha banyak berhutang. Disebabkan kesempitan wang dia sanggup menjual Izzah kepada seorang tauke kelab malam.

Di situlah dia berkenalan dengan seorang pelanggan bernama Hariz (Aaron Aziz). Hariz sanggup ‘membeli’ Izzah dengan harga yang mahal dari tauke kelab itu dan mahu membawa dia keluar dari neraka jahanam itu. Atas permintaan Izzah, akhirnya Hariz berkahwin dengan Izzah, tetapi dengan syarat semuanya mesti dirahsiakan. Kehadiran Mila Amylia, anak Tan Sri Rashdan, iaitu model dan pelakon terkenal tanahair menggugat cinta Izzah yang mula berputik kepada Hariz. Dapatkah Izzah menerima Mila Amylia sebagai madunya? Bahagiakah rumah tangga yang dibina di atas kehadiran orang lain? Bagaimanakah tindakan 
Datuk Sufiah setelah mengetahui cerita sebenarnya?


terbaaikkkkkkkkkkkk...
so jom cepat2 g serbu cinema !! heee..

*PERINGATAN: JANGAN LUPA BAWA TISU BERSAMA..
 

E-ra pasha lepaskan baju sekolahnya demi berblogging???

hasil karya; E-ra paSha pada 7:59 AM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
weeewitttttt!!
ape khabar semua..
rindu era x?? (soalan x penting)

era mintak maaf sangat sebab da hampir 2 bulan era x update blog ni..
hal ini berlaku demikian kerana owner blog ni sedang menduduki SPM (era la)

so tajuk entry 2 saje jek bikin gempak..
haha actually era x tinggLkan sekolah untuk berblogging pon..
tapi era memang harus tinggalkan sekolah..
sebab era baru sahaja menamatkan peperiksaan SPM..
ALHAMDULILLAH..

insyallah e-ra akan kembali aktif berblogging sekarang..
so nantikan entry2 terbaik daripada era k..
=)


(HARI GRADUASI SMK LAKSAMANA 2011)

*rse kekok plk tulis entry ni..
cz da lme x tulis entry..heee



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template