Sunday, December 16, 2012

Berdiri dengan Domain sendiri =)

hasil karya; E-ra paSha pada 2:00 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
selamat berhujung minggu semua readers ku..
hari ni 16/12/2012
itu bermakna GA untuk mendapatkan domain telah tamat kn?

GA yang mane?
yang ni>
Nurmujahidah

sebelum tu ade yang lain tak dekat blog e-ra??
(selain daripada header baru sumbgan mr jantung hati)

Alhamdulillahhhhh

bersyukur tak terhingga sebab e-ra dah dapat pun hadiah tu..
iaitu DOMAIN!

sekarang e-ra dah berdomain sendri.. 
yeayyy!!!
nak beli beratus2 memang tak la kan?
ni dah dapat memang sangat2 bersyukur..

tq sooooooo much 
kepada puan admin GA..
puan sponsor..
n semua lah..

heeeeee~
so sekarang secara rasminya!
blog e-ra sudah bertukar URL 

alsan kenapa e-ra tak pilih
www.akulahe-rapasha.my dan lebih memilih www.e-rapasha.my?
sebab ianya lebih ringkas+pendek+mudah ingat..
betol x?
heeee..weeeee~

lastly,
tq untuk semua orang yang terlibat dalam pertukaran domain e-ra ni..
x lupe untuk mr jantung hati yang tlg settingkan domain ni! heee..
(love u syg)

Saturday, December 15, 2012

macam mane ni?

hasil karya; E-ra paSha pada 12:16 PM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra

selamat tengah hari kepada semua readers..


 ok dah tengok pic kat ats tu??
cube tengok betol2..
rm 1.90!!

fuhhh sedeh betol e-ra tengok dengan acc nuffnag e-ra..
ape pasal la tak naik2 macam blogger2 lain tu?
e-ra tengok seng je diorang nak cash out earning diorang..

secara jujur nya e-ra dah ade acc nuffnag hampir 2 tahun tapi segitu je nilainye..
tak tambah2 tak naik2..

macam2 dah e-ra buat..
ade yang kate mungkin iklan tak nampak dek pengunjung blog kot..
e-ra dah tarok atas sekali..tapi x jugak naik..
ade yang kate kurang bw kot..tu yang x d orang nak dtg klik..
e-ra dah bw gile2..tp x de effect jugak..
ade yang kate e-ra click orang punye dulu nanti orang click e-ra punye plk..
e-ra dah click dyorang punye..tp tak de pape berlaku pon pada earning tu..

OMG BUNTU !!!!!!!!!!!!

e-ra pon pelik macam mane blogger lain cepat je duit diorang naik..
contoh macam blogger phat la da 4 kali cash out cek..
grrrr jeleznyeee..nak jugakkk ='(

ade sape2 tahu tak macam mane nak naikkan nuffnag earning tu??
x kan rm1.90 je da 2 tahun? hmmm..

Thursday, December 13, 2012

GIVEAWAY FREE DOMAIN FOR ALL PARTICIPANTS :D

hasil karya; E-ra paSha pada 8:08 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
 
Nurmujahidah

jom join!!

klik banner untuk maklumat lanjut..

tamat:

8 pagi pada 16 Disember 2012.

1st give away by CIKJI

hasil karya; E-ra paSha pada 7:40 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
 
klik banner atas kalau nak join jugak yer..

Expired: 31 Disember 2012

hadiah???
ni kat bawah ni..
3 orang pemenang akan dipilih secara rawak
::Bawal pelangi, baju Happy, baju dan pen Umobile, coin purse dan special simpack Celcom 013 9xx3883::

4 Pemenang lagi, Hadiah sponser by JAAkechik
1. Topup RM5.
2. Topup RM5
3. Sepasang contact lense
4. Sepasang contact lense


ATV

hasil karya; E-ra paSha pada 3:57 PM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra


hai guys..
korang tahu ape itu ATV?

menurut wikipidia:
An all-terrain vehicle (ATV), also known as a quadquad bikethree-wheeler, or four-wheeler, is defined by the American National Standards Institute (ANSI) as a vehicle that travels on low-pressure tires, with a seat that is straddled by the operator, along with handlebars for steering control. As the name implies, it is designed to handle a wider variety of terrain than most other vehicles. Although it is a street-legal vehicle in some countries, it is not street legal within most states and provinces of Australia, the United States, Canada, or the United Kingdom.

phm x??
hahaha jom e-ra translatekan gune pakcik google:
Sebuah kenderaan semua-kawasan (ATV), juga dikenali sebagai quad, basikal quad, tiga roda, atau empat roda, ditakrifkan oleh American National Standard Institute (ANSI) sebagai kenderaan yang bergerak pada tayar tekanan rendah, dengantempat duduk yang straddled oleh pengendali, bersama-sama dengan hendal untuk mengawal stereng. Seperti namanya, ia direka untuk mengendalikan pelbagai kawasan yang lebih luas daripada kenderaan yang paling lain. Walaupun ia adalah satu kenderaan jalan-undang-undang di sesetengah negara, ia tidak jalan undang-undang di dalam kebanyakan negeri dan wilayah di Australia, Amerika Syarikat, Kanada, atau United Kingdom.

lebih kurang gitu la maknenye..
ni beberapa gamba ATV

yang nak dijadikan citer mr jntung hati e-ra teringin bebenor nak nek noto ni..
e-ra selalu nampk moto ni tapi baru tahu yang namanya ATV..
hahaha
so pada ahad yang lalu..
alhamdulillah mr jntung hati berkesempatan untuk naik moto ni..
punye la suke sampai e-ra dilupakan! huh hahaha..
meh usha gmbo excited die.


dia kate best..
hmmm macam nak try jugak la..hehe

Monday, December 10, 2012

Family day at Pengkalan Balak,Melaka

hasil karya; E-ra paSha pada 8:03 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
selamat malam semua..
penat belum habis lagi tapi excited bebenor nak update blog..
haha..7,8,9 haribulan 12 yang lalu keluarge e-ra telah mengadakan family day di pengkalan balak..
tempat dia biasa je, mungkin sebab tak berapa popular kot..
tapi ade macam2 aktiviti kat situ..
bole mandi2..(opcos la kan?)
ade jetski..
dan yang paling e-ra suka ade banana boat! heheee..

seriously memang excited giler naik banana boat..
mula2 malu2 nak main air laut..
dah anak dara la katekan..
tapi bile nampak banana boat memang dah tak bole nak tahan..
habis basah jugak la.hehee

 then kitorang buat sikit sukaneka untuk kanak2..



actually banyak lagi nak citer..
so nantikan entry berikutnye k..
ade byk lg aktiviti kitorng..

salam 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template