Tuesday, January 15, 2013

Domain free sape cepat die dapat!!

hasil karya; E-ra paSha pada 11:54 PM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
selamat malam untuk semua pembaca blog ku ini..

ok straight to the point, 
korang perasan tak e-ra dah tukar domain sendiri.. 
weee~ best taw..

alhamdulillah e-ra ade brite baik untuk korang semua..
ade orang nak bagi DOMAIN FREE!!!
x nak ke??

Asiahost Advance Tech
(orang atas tu yang sponser)

bak kata beliau:
" Kami berbesar hati ingin memaklumkan bahawa kami telah menerima lanjutan dari progam yang kami laksanakan sebelum ini sebanyak 1500 kuata domain yang berakhir dengan .my. kali ini kami akan memberikan lagi 2000 kuata secara percuma kepada mana-mana warga Malaysia yang berumur 18 sehingga 45 tahun terutama kepada blogger di Malaysia. Untuk maklumat anda, domain .my dijual dipasaran dengan harga RM120.00 dan dalam progam yang dianjurkan oleh 1MYID ini anda hanya perlu membayar yuran tahunan pada tahun ke-2 dan tahun seterusnya RM20.00 sahaja. ".

ape yang korang perlu buat???? check availablelity domain yang korang nak..
guna app bawah ni>

Domain:
then bile domain yang korang nak tu dah ade/ boleh korang gunakan..
korang bole tros ikot step yang die bg k..heeee..
still x paham??
korang bole rujuk

< SINI !!!! >

yeaaa!!! we done it!!!
gud luck korang..
jom same2 tukar domain.. bile lagi nak dpt free kn??
tq ASIAHOST =)

*tak paham jgn malu tnye ye..e-ra x makn org.. heheeee~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template