Monday, February 4, 2013

Mini GiveAway: Bangkitkan Pesonamu

hasil karya; E-ra paSha pada 7:37 PM 6 000 orang nak tahu rahsie e-ra
 
 
  klik je banner kalau nak join..
or korang boleh click <sini!!!>

tarikh tutup: 11 Februari 2013


Syarat-syarat penyertaan:

1. Wajib FOLLOW blog fiqa, klik bawah ini untuk follow:

2. Mesti LIKE FANPAGE fiqa. Klik SINI. DONE!

3. Buat satu entri bertajuk:
"Mini GiveAway: Bangkitkan Pesonamu"
DONE!

4. Copy banner di atas ini dan link kan ke SINI.
DONE!

5. Nyatakan hadiah yang paling anda mahukan, kalau nak tulis sebab musababnya pun lagi fiqa suka. :)


1x Avon Perfume: Be Fun Body Spritz 100ml.. kot..
heheee.. 
 
alasan --> *sebab memang nak beli perfume AVON tp belum berkesempatan..
*sebab yang lain macam e-ra tak perlukan..
*belum pernah try perfume "BE FUN BODY SPRITZ".. tu yang gatai nak try..wangi tak ek?
*kalau dapat perfume ni boleh jimat sikit kan? hee~
*lastly, sebab name die best.. rase2 kalau tgk drpd name die macam fresh je bau die..  

6. Okay bila dah siap, post kan entri anda di kotak komen entri ini.

DONE!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template