Thursday, December 15, 2011

menetap di ECONSAVE????

hasil karya; E-ra paSha pada 8:35 AM

selamat pagi semua..
(lamenye tak update blog ni)
e-ra rase dah terlalu lame e-ra tinggalkan blog ni kan??
hampir 3 bulan..

kalau 3 bulan sebelum ni era sibuk dengan SPM..
sekarang bile dah abez SPM..
era sibuk dengan kerja pulak..
(what?? era pasha kerja??x caye kan??)
sebab 2 la era bagi tajuk entry hari ini macam 2..
ehehe
sebenarnya era x de la menetap di econsave..
maksud era..era dah jadi kakitangan econsave..

era rase tak salah kan untuk era menimba pengalaman bekerja..
walaupun gementar yang teramat sangat masa sesi interveiw..
tapi era kene beranikan diri jugak untuk mencuba..
kalau tak sampai bila lagi kan??
tak kan era nak duduk rumah 7-8 bulan??
perghhhh..boleh stuck kepale era..

dengan itu..
e-ra menisytiharkan bahawa..
mulai hari ini e-ra akan kembali BERCUTI dari dunia blogging ini..
era mintak maaf sekiranya e-ra tidak aktif lagi dalam dunia blogging ini..
insyallah jika ada kelapangan masa era akan update entry..

opps lupe nk bagi tahu.. era start keje isnin ni..
bersamaan 19/12/11..
wish me luck k!!
 heeee..~

tadaaaaaaaaaaa:
Econsave Homepage

assalammualaikum


2 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

wan or sean on December 15, 2011 at 9:12 AM said...

gudluck,..untung da keje..
sy lom g.still searching

pakaian murah kebaya on December 28, 2011 at 7:28 PM said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template