Thursday, October 25, 2012

Alhamdulillah kalau rezeki memang tak kemana

hasil karya; E-ra paSha pada 9:44 PM
 
selamat malam semua readers blog e-ra..
dah dekat setengah tahun ekh e-ra x update blog ni??
fuhhh~ berhabukk..

(seriously rase macam kekok pulak nak type entry)

 pernah tengok header kat atas x?

siapa tak kenal blog mahamahu.com kan?
kalau tak silap e-ra 1/6/2012 yang lalu e-ra ade join contest yang mahamahu.com anjurkan..
dah lame kan?

nak dijadikan cerita,
semalam blogger syahmi meon inform e-ra yang e-ra dah menang contest ni..
mula2 macam tak percaya jugak la..
check punya check..............
 taraaaaa: 



alhamdulilahhhh
kalau rezeki memang tak kemana kate mak e-ra..
 e-ra dapt tempat ke-2..

so e-ra nak ucapkan ribuan terima kasih kepada tuan punye blog mahamahu.com
yang beri peluang e-ra untuk menang tempt ke-2..

tq tu parents yang selalu support..
tq juga kepada mr.jantung hati yang selalu bg support..
heeeee terharu! x sangke menang..
(da mcam bagi ucapan kat ABPBH plk)

3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

jal on October 25, 2012 at 10:18 PM said...

tahniah-tahniah tuah ayam nampak kat kaki, rezeki manusia allah je tahu, Selamat hari raya korban juga.

Jal ajak baca ni BE Celcom Galaxy Note 2

zera eira on October 26, 2012 at 12:03 AM said...

tahniahh awakk! btw, mne entry yg awak pertaruhkan tu?

takde pon awak linkkan.

btw, selamat hari raya aidiladha! :)

Mat Jo on November 12, 2012 at 10:23 PM said...

wuyoo, dah lama xon9,
tup2 menang contest, tahniah2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template