Saturday, October 27, 2012

Salam Aidiladha

hasil karya; E-ra paSha pada 9:08 AM 4 000 orang nak tahu rahsie e-ra
 

selamat hari sabtu..
rasenye belum terlambat lagikan untuk ucap selamat hari raya aidiladha?

hee~
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 
bagi seluyruh umat muslim yang berada di seluruh dunia..

semoga raya kali ini memberikan kesan yang bermanfaat untuk kita semua..

ok jom usha pic2 aidiladha e-ra..




Thursday, October 25, 2012

Alhamdulillah kalau rezeki memang tak kemana

hasil karya; E-ra paSha pada 9:44 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
 
selamat malam semua readers blog e-ra..
dah dekat setengah tahun ekh e-ra x update blog ni??
fuhhh~ berhabukk..

(seriously rase macam kekok pulak nak type entry)

 pernah tengok header kat atas x?

siapa tak kenal blog mahamahu.com kan?
kalau tak silap e-ra 1/6/2012 yang lalu e-ra ade join contest yang mahamahu.com anjurkan..
dah lame kan?

nak dijadikan cerita,
semalam blogger syahmi meon inform e-ra yang e-ra dah menang contest ni..
mula2 macam tak percaya jugak la..
check punya check..............
 taraaaaa: 



alhamdulilahhhh
kalau rezeki memang tak kemana kate mak e-ra..
 e-ra dapt tempat ke-2..

so e-ra nak ucapkan ribuan terima kasih kepada tuan punye blog mahamahu.com
yang beri peluang e-ra untuk menang tempt ke-2..

tq tu parents yang selalu support..
tq juga kepada mr.jantung hati yang selalu bg support..
heeeee terharu! x sangke menang..
(da mcam bagi ucapan kat ABPBH plk)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template