Monday, February 4, 2013

Mini GiveAway: Bangkitkan Pesonamu

hasil karya; E-ra paSha pada 7:37 PM
 
 
  klik je banner kalau nak join..
or korang boleh click <sini!!!>

tarikh tutup: 11 Februari 2013


Syarat-syarat penyertaan:

1. Wajib FOLLOW blog fiqa, klik bawah ini untuk follow:

2. Mesti LIKE FANPAGE fiqa. Klik SINI. DONE!

3. Buat satu entri bertajuk:
"Mini GiveAway: Bangkitkan Pesonamu"
DONE!

4. Copy banner di atas ini dan link kan ke SINI.
DONE!

5. Nyatakan hadiah yang paling anda mahukan, kalau nak tulis sebab musababnya pun lagi fiqa suka. :)


1x Avon Perfume: Be Fun Body Spritz 100ml.. kot..
heheee.. 
 
alasan --> *sebab memang nak beli perfume AVON tp belum berkesempatan..
*sebab yang lain macam e-ra tak perlukan..
*belum pernah try perfume "BE FUN BODY SPRITZ".. tu yang gatai nak try..wangi tak ek?
*kalau dapat perfume ni boleh jimat sikit kan? hee~
*lastly, sebab name die best.. rase2 kalau tgk drpd name die macam fresh je bau die..  

6. Okay bila dah siap, post kan entri anda di kotak komen entri ini.

DONE!




6 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Fiqa Nsz on February 5, 2013 at 1:56 PM said...

thanks kak era ;)

Fiqa Nsz on February 20, 2013 at 1:35 PM said...

tahniah! awak menang!

http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/pemenang-mini-giveaway-by-fiqa-nsz.html

Teah fatihah on February 28, 2013 at 2:18 PM said...

http://teahfatihahpunyacerita.blogspot.com/2013/02/contest-blog-paling-gempak.html

awak di tag :)

saifudin abu izzudin on April 24, 2013 at 10:35 AM said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin on April 24, 2013 at 10:35 AM said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

NURSHAKIRA ABDUL HALIM on July 4, 2013 at 10:36 AM said...

Blogger, jom ramai2 meriahkan! Segmen : Sebulan Berblog By Shakira

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/segmen-sebulan-berblog-by-shakira.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template