Sunday, July 7, 2013

e-ra kembali weyh!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 11:18 PM
 
selamat malam semua..
apa khabar pembace blog sekalian???

weeee~ kini dengan rasminye e-ra kembali menulis blog ..

mesti korang semua tertanya-tanyakan kenapa e-ra ni macam chipsmore..
kejap ada..kejap x da..

jom bace Q&A dlu..
1) kenapa e-ra dah lama menyepi?
= sebab e-ra terlampau sibuk dengan study ni..

2) kenapa e-ra x tulis blog langsung?
= sebab e-ra tiba2 hilang mood untuk berblogging..

3) kenape e-ra tetibe nak start blogging balik?
= sebab e-ra rindu kan dunia blog..haha

emmm rasenye itu je kot.. x de lain..(ok bajet retis)

so insyaAllah start daripada sekarang e-ra akan cuba untuk memulihkan balik blog e-ra yang dah bersarang sampai pembaca nak masuk pon takot..hahaaa..

#nota kaki:
nantikan entry e-ra yang lain..
(rase kekok nak tulis blog)

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

zera eira on July 9, 2013 at 1:31 PM said...

selamat kembali dan kami rindu blog comel ni. zera pun lama sepi. hiuhiuhiu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template