Sunday, September 1, 2013

segmen banjirkan folower by memey

hasil karya; E-ra paSha pada 6:12 PM
 
(click banner untuk terbang ke blog penganjur)

selamat petang kepada semua pembaca sekalian..
e-ra dah lama x join segment2 sebegini dan tetibe rase tergerak hati nak join segment yang di anjurkan penganjur (blog penganjur comel sgt kot..hihi)..

JUMLAH FOLLOWER:
1297

tag:

tu je kot..so jom join ramai2!!!
tarikh tutup:
14 disember 2013

nota kaki:
siape yg dh singgah or follow tinggalkan jejak di entry ini yer..insyallah e-ra balas budi korang balik =)

4 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

ck mawaddah on September 1, 2013 at 8:05 PM said...

join segmen sama :)

http://cikmissh.blogspot.com/2013/09/segmen-banjirkan-folower-by-memey.html

kinah on September 1, 2013 at 9:01 PM said...

dtg dari segmen sama

http://ape-kinah.blogspot.com/2013/09/segmen-banjirkan-follower-by-memey.html

pha is on September 8, 2013 at 6:01 PM said...

datang follow sini dari segmen yg sama..
#1303

http://pening-pala.blogspot.com/2013/09/segmen-banjirkan-folower-by-memey.html

Yun Sing on December 9, 2013 at 6:13 PM said...

Singgah dan follow dari segmen yang sama :)
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/10/segmen-banjirkan-folower-by-memey.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template