Monday, January 31, 2011

contest pic hitam putih paling cool !!

hasil karya; E-ra paSha pada 5:00 PM
wasssssuppp blogger!!!(eeee x sopn btol)
assalammualaikum blogger smue..(haa cm nyh laa)..
err ary nyh e-ra nk join contest PIC HITAM PUTIH PLG COOL laa plk..
wlaopn slme nyh join contest X PNH MENANG!!(marh nyh!!)..hehe tp x p..e-ra akn cbe nseb kt cntest nyh..
mne laa twu kot2 MENANG!!(haha..apeseyh)
nyh cter serba ckt pcl kntest nyh>>>>
.okay macam biasa korang kena jadi follower blog itoo
2.letakkan banner contest kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog itoo
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011
kalo rse x clear lg..kowg tgk kt >>blog cik fatimah
                                     ok laa nyh pic y e-ra pertaruhkn..(waa..ayt x blyh bla tol)



alaaaa 1 jp ke blyh???alaaaa x kire nk letk lg 1!!!nk jgk3!!!ha nyh lg 1..(hehe jgn mrh nah..cz e-ra x twu nk plh y mne 1..so e-ra bg jp laa 2-2)




ok laaa..
KALO E-RA MENANG>>>E-RA NAK SHAWL BYK2!!!!!! cz nk mnmbhkn kolksi y da ade..(err~~rse cm tmak x??hahahaahaha)

e-ra nk tag kt mmbe2 blogger bru e-ra>>





3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Dauspozi on January 31, 2011 at 7:09 PM said...

Assalamualaikum... Singgah nak bagitau sila pasang D&Y WIDGET kat blog ni ye. Blog yang takde D&Y Widget, akan di'remove dari list blogwalking... :)

siti fatimah on April 4, 2011 at 2:19 PM said...

salam.. hye :) terima kasih join contest !
good luck yaaaaa :)

E-ra paSha on April 4, 2011 at 3:03 PM said...

wC ok tQ *_*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template