Tuesday, September 13, 2011

tanda2 cinta datang dan pergi

hasil karya; E-ra paSha pada 7:21 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!

holla3..
e-ra nak mintak maaf sangat2 sebab dah lama sangat e-ra x update blog ini..
seperti yang e-ra dah bagitahu kat korang semua..
e-ra tengah trial..
so maaf lah ye..
jarang update ini blog..

ok berbalik pada tajuk entry e-ra pada hari ini..
e-ra nak kongsikan pendapat e-ra tentang..
TANDA-TANDA
HADIRNYA CINTA..
DAN..
PUDARNYA CINTA~
weee~ sedap jugak kan kalau buat tajuk entry..
tapi dah tertaip..malas nk delete..heehe..

TANDA-TANDA CINTA MULA TUMBUH
*Kepale asyik teringat kat DIA je..
*Tak sabar nak tengok muke dia..
*Asyik tengok henfon je..tkot die msg kite x persan..
*Jeles tengok ade perempuan/lelaki lain conteng wall FB die..walaupun kawan die!!
*Bile boring2 try tengok2 pic die..
*Call die..alsn nk tnye khabr..padahal rindu nak dengar suare..
*Sebok nak comment status die jugak..bile nampak orang lain comment..padahal JELEZ!!
*Hari2 jenguk FB die..kononnye nak tawu update terbaru..
*Cakap x sakit..padahal sakit..just x nak buat dia risau..
*Selalu maafkan die..walaupun dia banyak buat salah..

TANDA-TANDA CINTA DAH PUDAR/X SETIE LAGI!
*Macam2 alsan kalau ajak keluar..
*Asyik busy 24 jam..
*Jawab henfon slow2..tkot kite denga..bile tanye.."ayah/mama/adek/kakak/nenek yang call"
*Salah sent mesej..tp die bagi alsan saje je..memang nk bagi kat kite..
*Nak balas mesej pon susah..
*Mula tipu2..
*Rasa malas nak layan die..
*Mula nak try ayat orang lain !!
*X jeles lagi..walaupon kite dah panncing supaye die jelez..
*Rase macam dah x de feel kalau dengan dia..

teeetttttttttttttt..
tu diaa..
10 tanda2 adenye cinte..+10 tande hilangnye cinte..

bagi yang memiliki 10 tande2 memiliki cinta..
alhamdulillah..
e-ra ucapkan tahniah..
semoga cinta kalian kekal selamanya..

bagi yang memiliki 10 tande2 hilangye cinta + x setia lg..
berubahla..
jangan di kenang lg..
kalau die dah x nak kite..buat ape kite nk terhegeh-hegeh kat dye..
btol x??

tapi ape2 pon..
itu hanyalah pandangan e-ra..
setiap orang memiliki sudut pandangan yang berbeza2..
tidak kiralah apa pun itu..
tapi apa yang pasti..
semua yang berlaku itu sudah di gariskan olen yang maha kuasa..
semoga kita semua mendapat yang terbaik untuk diri kita..
AMIN~

~sumber gambar: mukabuku~

3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

☀ Izzaty Hedry☀ on September 13, 2011 at 7:49 PM said...

adeeii.. mcm kena kt kepla sndri ja tnda2 jtoh cinta.. HAHA.. ary2 jatoh cinta mcm mna ni ?

Phat on September 13, 2011 at 11:34 PM said...

wah sekolah2 lagi dah bercinte ye ;-)

kambeng.karbonat on September 14, 2011 at 5:14 AM said...

kk mcm tu dgn semua org, ish, jatuh cinta dgn semua org ni, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template