Tuesday, September 20, 2011

wajah baru tanpa BOTOX!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 10:37 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!

bagi e-ra jerit kejap bole??
fuhh~!
test-2..suare era sedang di test..
E-RA DAH ABEZ TRIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yeeeaaaaaaa
alhamdulillah..
mudah-mudahan keputusan yang akan era dapat cemerlang..
AMIN!!

ok berbalik pada topic entry..
err..
WAJAH BARU TANPA BOTOX????
macam mane 2???
korang semua mesti dah terpikir nak try kan??
heee..actually 
BLOG E-RA SUDAH BERUBAH WAJAH~
alhamdulillah...
BLOG E-RA BERUBAH WAJAH TANPA SUNTIKAN BOTOX YE!!!
heehhe 100% hasil kerja e-ra..
ribuan terima kasih..
kepada semua yang banyak membantu e-ra..(ape yang e-ra merepek ni?)
n tak lupe juga kepada
MR.JANTUNG HATI..
yang setia memberi sokongan dan semangat
untuk e-ra edit blog ni..
(abez e-ra mngamuk coz x dpt cari code!! haha naseb bek ade mr.jantung hati..)
tQ ye~!

taraaaaa>


ok x????
heee..
ade beberape perubahan yang e-ra buat..
ade yang e-ra tambah ade jgk yang era buang..(wt semak je)

1. e-ra tukar layout
e-ra rase layout e-ra sebelum ni agak serabut..
so e-ra pon tukar..

2.e-ra tambah float button 4 sosial network..
e-ra tengok side kiri blog e-ra macam agak kosong
so e-ra tambahkan button2 ini..
untuk nampak x kosong..

3.e-ra tambah slide image
heeee~
kalau yang ni saje2 je nak tarok..
sebab sis lyssa tarok..e-ra pon nak jugak..
kehkehkeh :D

4.radio on9 : frenzy.fm
ok..widget ni yang paling e-ra suka!!!
radio on9..
so sekarang pengunjung2 blog e-ra tidak hanya mendengar 1 lagu sahaja..
malah byk!!
dah namenye radio kan..
mestilah ade DJ!!
hee..so bile DJ on air..korang boleh REQ lagu..
dan KOMPOM di terima!!!
x percaya??
try la ye..
heee..
so..lepasni korang boleh la lepak2 kat blog e-ra sambil dengar radio~
bezzz wooo radio ni!!!
memang terbaik!!!!

5.e-ra delte beberapa widget
OK..
E-ra dah delete.. widget2 yang agak mengganggu tumbesaran blog e-ra..
kehkeh..
actually widget2 2 x diperlukan..
so better e-ra delte jla kan??
btol x??
(jwb btol je)


....................................................................
ok..
2 je..perubahan yang e-ra buat..
actually e-ra dah banyah ubah blog ni..
tapi e-ra ubah sikit2
err perasan x?? ehehehe..

fuhhhhh~! so sekarang e-ra nak teruskan berblogging..
cee waaahh bersemangat nak berblogging dengan blog wajah baru~

tataaaa..
jumpa di lain entry!!
assalammualaikum

*NOTA KAKI:
comment sikit bole?? heee tQ

2 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

☀ Izzaty Hedry☀ on September 20, 2011 at 10:42 PM said...

smart sudah ..:)

aleen aiden on September 21, 2011 at 11:50 AM said...

woahhh kire terer la.alin xreti nak edit2 blog neh.takot kang dgn blog2 alin terus ilang.hahah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template