Wednesday, August 8, 2012

CONTEST : muka marah paling cute | TAMAT !!!

hasil karya; E-ra paSha pada 12:00 AM
selamat malam readers2!
entry kali ni special untuk blogger2 yg dah berbaik hati nak join contest yang e-ra buat bersama beberapa sponser..

hari tu e-ra janji kan contest ini akan tamat pada 
8/8/2012 jam 12.00 a.m. kan?
(tengok jam cepat)

dengan ini secara rasminya 
E-RA TUTUP PENYERTAAN UNTUK CONTEST INI!!

alhamdulillah..
walaupun ciputtt je yang join..
ade jugak la kan yang sudi join?
heee
so jangan risau..
tak rugi sesape yang join tu k..
insyallah korang akan dapat kebaikannya..

BILE NAK UMUMKAN KEPUTUSAN CONTEST???

e-ra dan sponser da decide untuk mengumumkan pemenang contest pada:
11/8/2012 (SABTU)

bagi sesiapa yang dah join tu plez sila ALERT K!!

~terima kasih atas penyertaan anda !!~

0 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template