Saturday, August 11, 2012

Pengumuman Pemenang CONTEST: MUKA MARAH PALING CUTE !!

hasil karya; E-ra paSha pada 9:03 PM
salam ramadhan semuaaa..
alhamdulillah tinggal seminggu je lagi kite nak raye kan??

ok x nak panjang2 membebel..
e-ra nak terus umumkan pemenang bg contest yang e-ra anjurkan..
contest ni diadili oleh mr random!

so korang boleh semak no peserta korang di SINI !!

bagi pemenang 1,2, dan 3 sila lapor diri kepada e-ra pasha di fanspage..

bagi pemenang saguhati boleh berhubung terus dengan sponser :
or

PEMENANG UTAMA


PEMENANG KE-2


PEMENANG KE-3


SAGUHATI





..............................................................................................

ok itu sahaja para pemenang nye~
bagi sesapa yang menang tu TAHNIAH!
bagi sesapa yg join tu TERIMA KASIH!
bagi sesapa yg kalah tu JANGAN KECIK HATI!
bagi sesapa yg x join tu JOM BW!

tlg berikerjasama k..

TERIMA KASIH BANYAK2....
kepada semua yang menjaya kan contest ini..
kalau ada rezeki lagi..
insyallah e-ra akan adakan contest lagi..
hope lagi ramai yang akan join ye =)

teima kasih kepada mr random yang menjadi juri e-ra untuk contest ini..
nak try jugak?

3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Dhia Johary on August 12, 2012 at 3:13 PM said...

walaupun dapat saguhati, terima kasih!!! >.<

Nelly The Strange on August 12, 2012 at 9:38 PM said...

tahniah pada mereka !
:)

✉ ¥ana Fauzi ✉ on August 24, 2012 at 6:47 PM said...

Tahniah pada pemenang:)) Yana tak de rezeki la:')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template