Friday, August 17, 2012

SELAAMT HARI RAYA!!

hasil karya; E-ra paSha pada 1:50 PM
(picit untuk tumbesaran)

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
e-ra nak mintak maaf kepada semua follower n reader setia di blog e-ra..
maaf sangat kalau2 ada entry atau hasil tulisan e-ra yang mengguris mana2 pihak..
e-ra just nak menyuarakan pendapat e-ra sahaja..

so harap tak de la yang korang simpan dalam hati ye..
bagi some blogger yang sempat buat e-ra marah sebab tindakan kurang menyenangkan..
e-ra dah pun maafkan..
(jangan buat lagi ye..nanti e-ra mara lg! heee)

lastly..
bagi yang balik raye jauh tu..
hati-hati dijalan raye..
jangan bawak kete laju..
"biar lambat asalkn selamat"
ingat orang yang tersayang..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MOHON MAAF ZAHIR BATIN~

2 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

sitiinajihah on August 17, 2012 at 7:02 PM said...

Selamat hari RAYA :)

Fara Sofia on August 22, 2012 at 9:04 PM said...

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template