Wednesday, April 11, 2012

boringla jom main SEGMEN ^^

hasil karya; E-ra paSha pada 8:08 PM


(click banner 4 more information)

salam sejahtera semuaaa..
alhamdulillah..
setelah hampir stgh tahun e-ra menyepi dalam dunia blog ini..

so ini adalah entry pertama yang e-ra tulis untuk kembali semula dalam dunia blog ini...
tQ soooo much kepada tuan punye segment y sudi jemput e-ra join ini segment k..heeee..
BLOGGER RS yang sudi singgah di fanpage blog era di FACEBOOK (E-RA PASHA FANSPAGE)

SORRY!!
termembebel pulak..

bila boring kebiasaanye era akan mengacau mr syahmi..
hahaha..
tu je la keje era..mentang2 dpt call free 6 jam sehari..
so era akn call je mr syahmi tu..


klo x pon.. era bace novel..tQ kpd ssiapa y sudi menyumbangkan novel untuk era bace heee..
era ni kalo da dpt bace sush nak berhenti..so era akan mengadap je novel tu smpy habis..


kdg2..klo tengah malas nak membaca..era akan tengok tb!!
dari pagi sampai ptg..dri ptg sampai pagi balik heee~


last skly.. TIDO!!! 
tu kalau da abis boring la tu..
(lebih2 lagi kalau lepas nangis..era akn tido)


ok SIAP!!


2 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

*NurSyahieraDahhari* on April 11, 2012 at 8:32 PM said...

selamat kembali ber blogging yea :D
enjoy ur segmen :D

Rafieq Roslan on April 11, 2012 at 10:57 PM said...

Waa.. kirenya segmen nih dah jadi ubat tuk era ^^ huhu..

Thanks laa join.. Harap dapat terus berblogging ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template