Wednesday, April 25, 2012

semakan tingkatan 6 rendah 2012

hasil karya; E-ra paSha pada 9:47 PM
 
haloooooo..
selamat malam semua..

e-ra pasti bagi reader2 yang lepasan SPM mesti tengah sibuk mencari mana2 peluang untuk melanjutkan pelajaran right?
heee~
terdapat pelbagai jenis intitusi pengajian tinggi yang boleh korang try..
salah satunya dengan melanjutkan pelajaran korang ke tingkatan 6..

mungkin masuk form 6 ni tak berapa diminati oleh para pelajar kn?
tapi pada era ok jgk la masuk form 6..

so pada sape2 lepasan SPM..jom check korang dapat ke x form 6..
caranya??

1. Pergi ke --> sini

2. Isi no mykad anda..diruang yang disediakan


siapp!!

tu je..
ni result e-ra..
jeng3.. heee


so jom try2 usya ..
agak2 korang dapt x form 6??
share sini k =)
 

0 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template