Sunday, December 16, 2012

Berdiri dengan Domain sendiri =)

hasil karya; E-ra paSha pada 2:00 PM
selamat berhujung minggu semua readers ku..
hari ni 16/12/2012
itu bermakna GA untuk mendapatkan domain telah tamat kn?

GA yang mane?
yang ni>
Nurmujahidah

sebelum tu ade yang lain tak dekat blog e-ra??
(selain daripada header baru sumbgan mr jantung hati)

Alhamdulillahhhhh

bersyukur tak terhingga sebab e-ra dah dapat pun hadiah tu..
iaitu DOMAIN!

sekarang e-ra dah berdomain sendri.. 
yeayyy!!!
nak beli beratus2 memang tak la kan?
ni dah dapat memang sangat2 bersyukur..

tq sooooooo much 
kepada puan admin GA..
puan sponsor..
n semua lah..

heeeeee~
so sekarang secara rasminya!
blog e-ra sudah bertukar URL 

alsan kenapa e-ra tak pilih
www.akulahe-rapasha.my dan lebih memilih www.e-rapasha.my?
sebab ianya lebih ringkas+pendek+mudah ingat..
betol x?
heeee..weeeee~

lastly,
tq untuk semua orang yang terlibat dalam pertukaran domain e-ra ni..
x lupe untuk mr jantung hati yang tlg settingkan domain ni! heee..
(love u syg)

3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

zera eira on December 18, 2012 at 12:28 AM said...

like seriously best nyaa! :))

Phat on December 18, 2012 at 8:47 AM said...

dah buat semua step tp bila save error 12 lagi huhu

Fiqa Nsz on January 3, 2013 at 12:21 AM said...

kak era nak mintak tolong..macam mane nak pasang nuffnang dengan churp2? siyez tak reti..dah cuba banyak kali..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template