Saturday, December 15, 2012

macam mane ni?

hasil karya; E-ra paSha pada 12:16 PM

selamat tengah hari kepada semua readers..


 ok dah tengok pic kat ats tu??
cube tengok betol2..
rm 1.90!!

fuhhh sedeh betol e-ra tengok dengan acc nuffnag e-ra..
ape pasal la tak naik2 macam blogger2 lain tu?
e-ra tengok seng je diorang nak cash out earning diorang..

secara jujur nya e-ra dah ade acc nuffnag hampir 2 tahun tapi segitu je nilainye..
tak tambah2 tak naik2..

macam2 dah e-ra buat..
ade yang kate mungkin iklan tak nampak dek pengunjung blog kot..
e-ra dah tarok atas sekali..tapi x jugak naik..
ade yang kate kurang bw kot..tu yang x d orang nak dtg klik..
e-ra dah bw gile2..tp x de effect jugak..
ade yang kate e-ra click orang punye dulu nanti orang click e-ra punye plk..
e-ra dah click dyorang punye..tp tak de pape berlaku pon pada earning tu..

OMG BUNTU !!!!!!!!!!!!

e-ra pon pelik macam mane blogger lain cepat je duit diorang naik..
contoh macam blogger phat la da 4 kali cash out cek..
grrrr jeleznyeee..nak jugakkk ='(

ade sape2 tahu tak macam mane nak naikkan nuffnag earning tu??
x kan rm1.90 je da 2 tahun? hmmm..

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Nurul Jannah on January 7, 2013 at 2:41 AM said...

Salam. datang nak tukar banner ngn awak ^_^

http://travelognursyurga.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template