Monday, December 10, 2012

Family day at Pengkalan Balak,Melaka

hasil karya; E-ra paSha pada 8:03 PM
selamat malam semua..
penat belum habis lagi tapi excited bebenor nak update blog..
haha..7,8,9 haribulan 12 yang lalu keluarge e-ra telah mengadakan family day di pengkalan balak..
tempat dia biasa je, mungkin sebab tak berapa popular kot..
tapi ade macam2 aktiviti kat situ..
bole mandi2..(opcos la kan?)
ade jetski..
dan yang paling e-ra suka ade banana boat! heheee..

seriously memang excited giler naik banana boat..
mula2 malu2 nak main air laut..
dah anak dara la katekan..
tapi bile nampak banana boat memang dah tak bole nak tahan..
habis basah jugak la.hehee

 then kitorang buat sikit sukaneka untuk kanak2..



actually banyak lagi nak citer..
so nantikan entry berikutnye k..
ade byk lg aktiviti kitorng..

salam 

3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Mat Jo on December 10, 2012 at 9:41 PM said...

besnye p bercuti

Phat on December 11, 2012 at 8:50 AM said...

lama x ke sana..dulu tiap tiap hari lepak situ hehe

zera eira on December 13, 2012 at 2:19 AM said...

banana boat! weheheehe!

seronokk nyaa!

maaf sesangat zera lama tak bw. btw, rinduuu dah ni! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template