Tuesday, February 15, 2011

CAPTURE THE MOMENT CONTEST !!

hasil karya; E-ra paSha pada 12:14 PM
SALAM smue..
heeee sjk kebelakangan nyh e-ra ngh sangat2 excitd tok join contest..
pantang nmpak contest yg senang tok join..
e-ra mesti join..
so ari ini e-ra dah terpandang 1 contest y d buat oleh blogger ++nur izzatul shazni hj amram++
memandangkan contest ini mengenai best moment,,so e-ra nk mmpertaruhkan (waduhh ayt aku)..
pic ini>>

pic ini di snap mase SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI 2010 di SMK LAKSAMANA..
e-ra plih pic ini sebab..tgk la pic 2 ..kan KAMI TENGAH TERSENYUM..(itu bkn trsnyum tp bergalak..haha)so E-RA JUZ NK CKP..SMUE MOMENT Y E-RA LALUI BERSAMA MEMBE2 E-RA ADLAH THE BEST MOMENT!!!!!!!!!mmbe y boleh wt e-ra selalu TERSENYUM..thankz korang!!!
syg korng SGT2!!!!

untk memeriahkn lg contest ini..e-ra tag kt SMUE ORANG!!!!Y TENGH BCE ENTRI INI!!!!!!
hahahah ok????jgn lupe join ekh!!!!
*SILA SEMAK SYARAT2 PENYERTAAN DI >> SINI !!

4 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Yong Zahura on February 15, 2011 at 10:14 PM said...

Walao!!

Sudah lama my anak dara ada blog, cikgu lom sempat jenguk, hari nie baru sempat...

Tp cikgu lom baca habis lagi, sbb hari nie niatnya nak jenguk je...

Hehe.. Apa daa, ada blog tak cakap... Nanti cikgu follow ye dear??

E-ra paSha on February 16, 2011 at 6:20 PM said...

waaaaaa..ckg jnguk blog sy uh!!!! nyh y nk nangez nyh!!! T_T terharu!!!! hehehe ok3..

Yong Zahura on February 18, 2011 at 6:54 PM said...

tetiba ada kesempatan nak menjenguk2...

keep up the good work yeah?? jgn lupa wat homework!!

Ehhehe :D

E-ra paSha on February 19, 2011 at 5:25 PM said...

hehee wukyh!!mzty pnyew.. lg2!! bio!! hehehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template