Friday, February 4, 2011

contest & giveaway Alia oh Aliaa!!

hasil karya; E-ra paSha pada 1:58 PM

Assalamualaikum smue..
kali nyh e-ra nk try cube nseb kt contest y d buat oleh cik alia plk..hehehe


td e-ra terpndng contest nyh dr sowg blogger..so rse TERPANGGIL plk tok join contest nyh..yiiihaaaa..
hehe..
nk twu ape CIK ALIA CKP TOK JOIN CONTEST NYH>>>

Sempena anniversary blog Alia yang lagi sebulan niehh , Alia nak buat contest & giveawayy ! Menarik takk ? haha .

Oke , syarat syarat penyertaan dia senang sangatt .
Bawah niehh syarat untuk join giveaway .

1. Mesti ada blog !
2. Follow blog Alia , kalau taknak pun takpe .
3. Buat entri pasal giveaway yang Alia buat niehh.
4. Tajuk entri tu : Giveaway by Alia Ohh Aliaa !
5. Dalam entri tu , mesti ade banner contest ni and link-kan ke entri niehh . 
6. Tag 3 orang kawan ! 
7. Ok , done !


Untuk join contest pulakk , syarat syarat dia :

1. Mesti ada blog , kalau takde , cepat cepat buat blog tau !
2. Keep in touch dengan blog Alia . Cara dia senang je , follow blog Alia 
3. Buat entri pasal contest ni tau ! kalau takde idea sangat , just copy balik syarat syarat penyertaan ni .
4. Tajuk entri : Contest by Alia Ohh Aliaa !
5. Dalam entri tu , korang kena cakap , pasal blog Alia . 
6. Nak panjangkan lagi entri korang tu , tulislah , kenapa korang suka/taksuka blog Alia .
7. Apa yang kurang , apa yang patut dibuang semua tu lahh .
8. Sila buat entri tu dengan penuh kreatif , so , korang ada 45% untuk menang !
9. Lupa nak bagitau , sila letak banner contest and link-kan ke entri ni !
10. Jangan lupa tag 3 orang kawan tau !


Kalau korang join dua dua , contest & giveaway , buat satu je entri , yang bertajuk : Contest & Giveaway Alia Ohh Aliaa ! tau tauu ! Yang pasal tag kawan pulakk , kalau join dua dua , just tag 4 orang je ,
err x phm lg??kalo x phm lg..kowg tnye cndry laa kt>> cik alia

ok laaa kalo kowg nk twu..blog cik alia..cgt+amat+teramat cute=boom!!!
hhehe..e-ra cke cgt nn blog cik alia nyh..cz layout dy cumil..e-ra cke..wrne-wrni..mcm plngi+kalo bkk blog dy..ade save powr ckly..hehe so x laa mmbazr btry lptp e-ra..entri2 dye cmue bez..GEMPAK WOOO!!!+kt blog cik alia d tutorial..hehhee cng laa e-ra nk blja bnde2 bru..
n y plg penting..e-ra cke HEADER dy!!!!!eee gramm !!!cumilllll glerr!!!!
the conclusion iz....E-RA ADMIRE NN BLOG CIK ALIA..BLOG CIK ALIA IS THE BEZ!!!


ok laa..dgn rse BANGGA DI DADA..(uiisshh x bek btol)..hehhe DGN IMAN DI DADA..(alhamdullilah)
e-ra tag nyh k>>
alip ekal
iqbal hakimi
along usop
cik manis

dah kn???rsenye smue y d prlukn tok cntest nyh e-ra da wt kot..
isshh HOPE cgt2 e-ra lyh mng..dpt no last pon x pe la..(ee..apeseyhh..jgn buat bgini ekh!!dilarang!!)
hehee x d laa..x hrp cgt pon nk mng..juz suka2 join contest..(tp klo mng lg bgoz!!)
err..rsenye e-ra d byk kje lg nyh..bju lom gsk..kain lom angkt..soo e-ra chow dlu ekh..papai..kowg cmue..



0 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template