Friday, February 25, 2011

Give Away Dari Magrib !!

hasil karya; E-ra paSha pada 11:01 PM
ASSALAMMUALAIKUM..
ary nyh e-ra nk join GA dr BRO MAGRIB plk!!!
yeaa!!!
ok e-ra join sini cz NK MNG HADIAH DR SINGAPURA!!!!!!
weeee ~~
e-ra nk tag kt>> alipekal
ok done!!!!
...................................
kalo kmoo nk join pon bole jgk..
nk twu ape syart2 nye??

  1. Pertama sekali, kena la Follow blog gua.. penting tuh. gua check sapa tak follow.. hehehe.. ikut keikhlasan lah..
  2. Buat 1 entry simple gila! takyah nak panjang lebar. 
  3. Entry kena ada gambar kat atas tu ea.. "magrib give away"
  4. tajuk entry? "Give Away dari Magrib!"
  5. tak payah nak letak header kat sidebar...
  6. tak payah letih letih jawab soalan.
  7. yang penting.. anda kena TAG seorang sahaja... make sure dia tahu ea.. nak tag lebih pon buleh! tak kesah dan.. lagi suka ada lah! hehe

ok laa 2 jew!!! sng kn??? kalo dah siap buat entry JUST POST KT BLOG OWNER GA..n X PYH SSH2 TROK HEADER KAT SIDEBAR YE..

GOOD LUCK YE!!!!
E-RA TNGGU KOWG D SANA!!!


3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

anaiha yusof on February 25, 2011 at 11:15 PM said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch

IFA Athirah on February 26, 2011 at 6:10 PM said...

gudluck!!!!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Magrib on February 28, 2011 at 6:06 PM said...

terima kasih sebab join... anda memang cool.. nanti saya announce pemenang nya ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template