Thursday, February 10, 2011

Jom Join Bloglist Burungman

hasil karya; E-ra paSha pada 7:01 PM
BURUNGMAN SUPER HERO MALAYSIA!!!!..
haha..err~ oleh sbb itoo..e-ra rse trtarik plk tok join bloglist nyh..cz e-ra ttarik dgn pic burung+man uh..cgt2 unik..
n opcrze laa nk d listkn d blog bro brngman nyh..
so kowg2 y rse nk UP kan blog kowg..nk rmykn follower blog kowg..join laa bloglist nyh ekh..
cz blglist nyh juz akn d ttp ble d bri twu..so kalo kowg nk join smpt lg nyh.
syart2 nya>> 
(copy dr blog burungman jp..hehe)
1. Follow blog dy(ni kira macam yuran pendaftaran la)


2. Buat entri bertajuk, 'Jom Join Bloglist Burungman' dan link kan ke blog dye


3. Copy gambar atas tu. Jangan bagi entri korang kosong camtu saja.


4. Buat satu cerita pendek yang bertajuk "Burungman superhero Malaysia" Tidak kisah la berapa panjang pun, sebab ni cuma untuk membuatkan entri korang tu tidak terlampau ringkas or panjang sangat. Untuk blogger yang tengah tak ada idea mau tulis apa tu, ini peluang korang untuk update entri. Gunakan kreativiti korang yang unik dan tersendiri. Aku tau blogger-blogger di Malaysia ni semuanya pandai menulis cerita. Jangan cakap korang sudah lupa subjek karangan yang korang belajar masa sekolah dulu.


*Updated: Oleh sebab ada blogger yang tidak pandai tulis cerita, part ni tidak mau buat pun tidak apa. Suka hati la nak entri korang berisi atau tidak


5. Korang ajak la kawan-kawan korang untuk join sama bloglist ini. Tag dia ka, bagi tau dia dekat facebook ka. Takkan la korang saja yang mau dibaca entri korang, kan? Orang lain pun mau jugak. So, sharing is caring.


*Updated: Yang ni pun sama jugak. Syarat diringankan supaya semua dapat join bloglist ni. Mau tag kawan atau tidak, bergantung kepada korang sendiri.


6. Sudah siap semua di atas tu, tinggal sikit saja lagi mau dibuat. Untuk pengetahuan, dye akan buat dua senarai bloglist. Satu untuk lelaki dan satu lagi untuk perempuan. Oleh itu, dekat ruangan komen dalam entri ni korang bagi tau la jantina korang dan bagi link entri korang tu. That's all.

.4 more in4matn kowg blyh cari kt>> SINI !!

E-RA NYH perempuan/girlz/gadis YE..JGN SLH MSOK BLOGLIST SUDAA

0 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template