Saturday, February 12, 2011

Contest Gambar Profile Facebook Tercantik !!

hasil karya; E-ra paSha pada 11:17 PM
SALAM..
ok ary nyh e-ra bwk brite pcl contest y d buat oleh bro Ammar..
nk twu syart2 dye? cng jew..

Syarat-syarat penyertaan:

  • Sila tag gambar profil facebook tercantik anda di facebook Ammar beserta ulasan di gambar itu saya suka blog Ammar kerana.......(ikut suka berapa patah perkataan pun)
  • Selepas itu sila tinggalkan komen di entri ini bagi mengesahkan penyertaan anda. Bagi yang tiada blog sila tekan komen dan klik di ruangan tanpa nama lepas tu komen saya dah join.
  • Tidak perlu membuat entri bagi blogger yang join contest ini tapi kalau baik hati nak buat tidak dilarang, mungkin dapat markah bonus.
Hadiah-hadiah:
  • RM 10 TOPUP (Top Profile Picture)
  • RM 10 TOPUP (Kategori Lelaki)
  • RM 10 TOPUP (Kategori Perempuan)

Hadiah terpaksa dibahagikan kepada 3 pemenang bagi mencerahkan lagi peluang untuk anda menang. Kalau boleh semua yang join contest ni Ammar nak bagi hadiah tapi dah adat pertandingan ada yang menang dan ada yang kalah. Kalau nak menang semua tukarlah adat tu. Bhahahaha....


Pemenang dipilih berdasarkan gambar tercantik dan anda sangat dialu-alukan untuk edit gambar tu. Pemenang akan diumumkan bila ada pemenang. Senang bukan? Sila sebarkan kepada rakan-rakan anda. Ingat! Hanya gambar anda sahaja yang boleh menyertai contest ini dan dilarang sama sekali menggunakan gambar orang lain atau artis!!!
 
 
amcm???x kn x nk topp free kot???e-ra da join..kowg ble lg????jom la join!!

5 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

YUL on February 12, 2011 at 11:24 PM said...

huhu, gudluck yea, semoga menang, hehe

AMMAR YASIR on February 13, 2011 at 12:54 PM said...

Siap buat entri lagi..terharunya rasa..Thanks sebab join contest ni

E-ra paSha on February 13, 2011 at 5:32 PM said...

yul >> tQ3

Ammar >> hehe mzty laa..wC

Raji berkata on February 13, 2011 at 7:44 PM said...

err gmbr yg ad ak confirm xcntik =.="
ak support kau je lah
hohoho go go good luck!!

E-ra paSha on February 13, 2011 at 8:17 PM said...

Raji >> ok..tQ soo much!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template