Thursday, March 17, 2011

^^MY STICKY FRIENDS CONTEST^^

hasil karya; E-ra paSha pada 9:07 PM
ASSALAMUALAIKUM READER!!!!!!
huhuuuiiiiii...
aru ni e-ra nk join contest ni plk..


haaaaa ni syarat2 dye>>
(copy paste dari owner contest =P)
TERMS AND CONDITION : -
  •  lelaki atau perempuan..follow blog aku.. S.A.N.G.K.A.R (if korang nak aku follow balik, tolong tinggalkan link di chat box.)
  •  buat entry berkaitan contest nie..korang boleh cerita macam mana perkenalan korang dengan member korang tu or apa2 je yang berkaitan lahh..tapi entry tersebut tak boleh melebihi 120 patah perkataan sebab aku malas baca panjang2..hehehe...(CONTOH : 'perkenalan kami tercipta melalui sebuah lagu dan dia merupakan diary hati saya.saya sayang dia.')
  • letak banner kat atas tu di entry korang..(jangan lupa letak tajuk entry 'MY STICKY FRIENDS CONTEST')..letakkan sekali gambar korang bersama member korang yang paling melekat dilekat ataupun terlekat..(tak kisah berapa ramai tapi tak boleh melebihi 10 orang samada lelaki atau perempuan)..then hantarkan link kat aku.(comment under this entry je tau)
  • tag 5 orang kawan.make sure member yang di tag tu tau yang diorang di tag ok..
  • contest ni akan berlangsung selama dua minggu dan tarikh tutup adalah pada  28 MAC 2011 iaitu pada hari ISNIN ..TOP 10 akan diumumkan pada 29 MAC 2011..dan dua pemenang utama akan diumumkan pada 30 MAC 2011..(sebarang pindaan akan diberitahu)
  • juri adalah aku sendiri dan kawan aku dalam gambar tu.keputusan juri adalah muktamad dan diharapkan tiada bantahan!*maybe undian diperlukan untuk memilih pemenang tempat pertama dan kedua.(hadiah akan ditambah kalau penyertaan melebihi 30 orang)
..................................................................................................
dah follow blog owner contest..



heeee tgk 2^^
kalo letak 2 pic bole x???
heee..
pic yg 1st 2..pic lekat2 e-ra..(er~ melekat ke??haha)
yg second 2 pic e-ra dgn mmber "kembar" e-ra..

kami mula berkawan pada tahun 2007..(form 1)
dan telah menubuhkan kami iaitu STILVOLL UNITY..(utk mmstikan kami x terpish kn!!!!)
pada awal perkenalan kami..nk tawu ape yg ade dlm kapale kami???
"eee..sombongnye dye nyh!!"
hahha tp setlh hampir 5 tahun kmi bersma..
kami dh phm dh aty budi n prngai msing2..
event kitowg ade selish phm skt2 pon..ktowg akn berbaik kurng dr 24 jam..
(ktorg x boleh nk gdoh llme..haha)
ktowg d satukan dgn minat dan hobi yg sme..
ape dia????
kitowg minat PHOTOSHOOT!!!
so tiadalah kami jika tiada camera!!!
wee~ tp ade cter sdeh!!
taon dpn ktowg akn abez cklh..so menz tht ktowg akn wt hl msg2!!!
uurrgghhh!!!!!!
guyyzz!!! pleez!!!
e-ra x nk pisah dgn kowg!!!!!!
e-ra syg kowg SGT2!!!!!!

~THE END~

tag kpd>
alip
ainie
mom macho
cik cermn mate
+
kamoooo!!!!! (yg tgh bace entri ni)
.........................................................................
*nota kaki: er~ dah ckp syrt blom e-ra pnye entry ny??
kalo blom tlg infrm e-ra ye..cz e-ra cm kurng clear syart2 2..

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Ieyka Lovva on March 20, 2011 at 1:29 PM said...

da ckup syarat da..tp i perlukan i pic je tau..btw thnks join.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template