Wednesday, March 2, 2011

segmen : saya blogger remaja !!

hasil karya; E-ra paSha pada 3:53 PM

ahaaaaaa assalammualaikum semua..
ari ni e-ra nk join segmnt ni plk ye..
knape e-ra join???
cz e-ra kn BLOGGER REMAJA..bru 17..(mude lg.hhehhe)
ok bg kmoo2 y nk join ny syart nye>>

1- copy picture kat atas and link kan ke entry ni.
2-nak follow boleh, tak nak pun takpe. tapi nak up to date, senang la if follow.
3-jawab soalan mudah ni.

:bila kau orang start berblogging and kenal belog daripada siapa?
:apa kau orang akan buat dengan belog kau orang bila dah tua nanti.

contoh jawapan : aku wasiatkan belog aku kat cucu aku. ha-ha:DD

4-sila tagkan kepada blogger remaja yang anda kenal! wiii. :DD
5-jangan lupa tinggalkan link kau orang kat bahagian komen :))
.............................................
ok..time 2 jwb soaln plk..

1.Done copy banner..

2.Allready follow pon..

3.*e-ra strt berbloging baru je..bru 3 buln..n smalam birthday blog e-ra y k-3 bulan!!wee~~(HAPPY BIRTHDAY 2 MY BLOG)
e-ra mula mngenali dunia blog dr mmbe e-ra sndri iaitu cik sofa
*kalo e-ra dh tue..e-ra nk wt ek dgn blog e-ra??err~~ x d idea lg la plk..em kalo boleh..
mse e-ra dh tua..dah skit la sng cter..e-ra nk wt announcmnt kt smua orang..pcl blog e-ra..
e-ra nk siarkan kt tv,surt khabr,radio,n sgle jenis media yg ade di mke bumi ini!!!hahahah
knape????????????????
cz e-ra x nk..kalo e-ra dh x d di dunia ni lg..semua blogger2 lupekn e-ra..!!
ahah..2 y x syok 2..e-ra x nk khlngn mmber2 blogger..so hope dgn care 2..smue org x kn lupekn
E-RA DAN BLOGNYA!!!! weeee~
tp rsenye kalo wasiat kt cucu cucit pon ok gk ue..cz nnti cucu ccit e-ra boleh la tahu ape je kerje y e-ra wt mse muda2 dlu..cehhwaa ahahah..
tp ape yg pntng..e-ra just harp y sgala hasil karya d blog e-ra e-ra ni mmberi manfaat kdp semua orng..tnpa mngenal usia..hngga ke akhir hayt e-ra berblogng nyh..
(haha sowy ye kalo e-ra mmbebel pnjg lebr kt sini..e-ra nyh kalo bab2 berngn mmg no1!! champion woo!!)

4.nk tag kt spe ek??? alaa senang cter kt cousin e-ra jp la ekh..

5.tngglkn link??ok jom kte pergi kt blog owner sgmnt !!
----------------->>>>>>>>

<<<<<------------------------

Wee~ sampai kt blog e-ra pasha balik!!
ok..smue syart2 y d perlukn e-ra dh buat!!!
yahooo!!!
sooo korng tnggu ape lg??jom laa rmai2 join sini..
lg ramai lg bez kn??
ahaaa e-ra tnggu d sana!!!

*click banner utk join!! 







2 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

nazrul ashraff on March 2, 2011 at 4:31 PM said...

haha..dasatnya perancangan..hahaha

AyinAyob on March 2, 2011 at 4:58 PM said...

kamu tak tinggalkan link owner ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template