Friday, May 6, 2011

GA Header & Template Blogspot

hasil karya; E-ra paSha pada 8:12 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!




(click utk join)

e-ra nak sangat ade blog..
yg templtenye mcm blog2 disgner..
grr~
gila pnye jalouse!!!
tgk blog owg lawa je..
e-ra nak header pon mcm2 ala2 designer gitoo..
mcm bro alief punye templte+header pon awesome giler!!
lawaaaa..
sukaaaa sgt3..

e-ra nak templte yg simple tapi smart je..
contohnye mcm blog > MAS
haaa mcm 2 la..
templte n header yg e-ra nk..
lain dari yg lain..

kenapa e-ra yg patut menjadi salah 2 pemenang??
1.sebab e-ra nk mencantikkan blog e-ra..
2.sebab e-ra nk blog e-ra jd mcm blog impian e-ra..
3.sebab x salahkan kalao bro alief tolong e-ra???eheh..
4.sebab e-ra tgk blog e-ra suram je..(x de something special)
5.sebab blog e-ra x mcm blog orang len yg awasome!!
6.sebab e-ra blogger baru..jadi x tahu nak cantik2kn blog or design2 ni..
7.sebab e-ra nak sgt menangkan GA ni..
8.sebab e-ra tgk bro alief punye blog cool...so bro alief mesti boleh buat blog e-ra jd cool mcm 2 jgk kn?
9.sebab e-ra nak bro alief sejuk hati tengok blog e-ra..cz bro alief da CUN kan blog e-ra..
hehe..
10.so!!!
sebab 2 semua la e-ra yg patut jadi pemenang!!!!

~thats olls~

dengan lafaz
BISMILLAHIRRAHMANNIRRAHIM
(mintak2 e-ra yg menjadi pemenang)
e-ra tag kepada:
stilvoll
mama
cik
alip
mio

3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

cempakakuning on May 6, 2011 at 9:39 PM said...

Salam kenal.

Sis nak ajak join ga ni n mention cempaka kuning as referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/adyshariz-lucky-draw.html

apik pehe on May 7, 2011 at 5:06 AM said...

hehe..blog cun tu boleh tapi kena wat biar loading dia cepat..

gadis statik on May 7, 2011 at 3:48 PM said...

sy nak komen laa kalo dpt tambah kekiutan..hehe...dah follow awak..jom follow sy balik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template