Monday, May 2, 2011

segment jemput ke blog saya

hasil karya; E-ra paSha pada 9:41 AM

Chegu Zubir
asalammualaikum!!!
jemput la singgah ke blog e-ra!!!!
walaupun blog e-ra ni x seberapa..
or x setanding dgn blog2 pro..
hopefully korang akn dapat seba sedikit info yg bermnfaat di blog e-ra ni..
so rajen2 kan tgn utk ke blog e-ra ni ye!!!
n jgn lupe tinggalkn jejak korang kt shoutmix..
nanti e-ra terjah korang balek..
amcam????
ok kan?????
ngee~

mangsa tag:

ok mcm biase kawan bek e-ra dlm dunia blog ni:
KK

n kawan baru e-ra dlm dunia blog ni:
APIKPEHE

wokeyh!!!
done..
(terjah sekali blog mereka taw..mereka TERBAIKKKKKKK)

*NOTA KAKI: kalau  nak join click je header kt ats 2 k..

5 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Mr iZzo (^^,) on May 2, 2011 at 10:49 AM said...

terbaik!!

saLam kenaLan...dr segmen Ben! huhu.. nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com

SHM on May 2, 2011 at 1:26 PM said...

dtg dri blog chegu zubir...
lawa blog nih..:D

yatie Awang on May 2, 2011 at 3:36 PM said...

betul tu nice blog

kambeng.karbonat on May 2, 2011 at 7:37 PM said...

tanks ye tag kk. :D kalau sempat kk join. dah list kn ni nk masok apa. skrg xsempat lagi.blog pon xleh nk update g. :DD

apik pehe on May 3, 2011 at 3:39 AM said...

hehe..yakkkk boktang keno tag..haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template