Tuesday, May 17, 2011

selamat hari guru..CKGU!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 10:23 AM
ASSALAMMUALAIKUM!!!

hari ni bertarikh 16 mei 2011..
di mana..
seluruh Malaysia..
sedang meraikan HARI GURU..
utk menghrgai jasa guru2 mereka..
yg telah banyak menabur jasa kepada kita semua..
dalam mendidik anak bangsa..
untuk menerajui Malaysia pada masa yg akan datang..

"GURU"..
title guru membawa byk difinisi kpd kita smue..
~guru adlah orang yg mendidik kita..
~guru adalah orang yg ada di sekolah
~guru adlah orang yg tegas..
~guru adlah kawan kita d sekolah..
~guru adlah ibu bapa ke-2 kita..
tidak kiralah apa difinisi guru bagi kita smue..
yg pasti..
GURU IALAH ORANG YG BANYAK MENABUR JASA KPD KITA..

oleh itu..
hari guru disambut..
bg meraikan mereka..
yg x pernah lelah..mngajar..
anak bangsa..

dikesempatan ini..
e-ra nak ucapkan..
SELAMAT HARI GURU..
bagi semua guru yg telah mngajar e-ra..
~guru2 tadika perpaduan,parit besar,Batu Pahat..
~guru2 sk convent,Batu Pahat..
~guru2 sk Muzaffar syah,Kota tinggi..
~guru2 smk Laksamana,Kota Tinggi..

pada hari ni jga..
sekolah e-ra turut mengadakan majlis smbutan hari guru 2011..
tema tahun ini ialah..
60-AN..
mcm2 telatah guru n gelagat yg e-ra perhatikan..
so korang nk tgk aksi2 "kami" semasa smbutan hari guru???
ni diaaaa.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 guru2 berarak masuk ke dewan..

 
pengetua d jemput utk menaiki "vespa"..utk menguatkan lagi tema 60-an..



pngetua mencuba vespa..

ok dah3..
2 pic ckg2..
actually byk lagi..
tp lmbt nk upld..
so ckp la 2 ae..
ni pic plaja2 nye plk..








haaaa ni laaa "keje" yg di lakukan pelajar2 semasa guru sedang bersukaneka..
haha..
adeehhhh..

ape2 pon..SELAMAT HARI GURU...CIKGU!!!!

*NOTA KAKI: entry ini di taip semalam..dan di publish hari ini..

3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

..gugu.. on May 17, 2011 at 11:06 AM said...

errr budak laksamana ke??

huhu

E-ra paSha on May 17, 2011 at 11:37 AM said...

yup..mne twu??

fRaMe+LenSeS on May 17, 2011 at 1:22 PM said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template