Sunday, May 29, 2011

perlu ke??????? | INI ALASAN KU!!

hasil karya; E-ra paSha pada 12:04 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!

selamat berhujung minggu semuaaaa..
yeahhh..
hari ni hari ahad..
cepat nye da ari ahad??
pejam celik-pejam celik daaa ari ahad balik..
grr~

ok topic kite pada hari ni ialah..
jeng3!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.hahahah ape diaa ce tke ce tke!!.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.PERLU KE AWARD 4 FOLLOWER KE............?????????

ok hari kite nk bincangkn pasal award 4 follower..
alaa korang mesti la semua tahu kan award follower ni yg mcm mana??
contoh nye..
e-ra ade 499 follower..
then
ade seorang blogger ni follow e-ra..
n follower e-ra jadi la 500 kn??
so kebiasaanye..
blogger2 kite ni akan bagi AWARD kt follower ke 500 2..
err kire mcm no bertuah KOT??
ahah..
or
no follower dye CANTEK???

PADA PANDANGAN E-RA SENDIRI award 4 follower ke.... 2 x perlu di lakukan..
x kire la
follower k-99..
follower k-499..
follower k-999..
or
follower ke-999999999 sekalipun!!!

ye memang bagi sesetengah blogger memberikan awrd 2 saje utk suka2..
or nk bg award kt follower dye..
or nk bg penghargaan tok follower dye..

tp pada e-ra award yg mcm ni akan menyinggung hati follower blog..
just pada pandangan e-ra la..
yelaa..
dye pon follow blog korang jgk kn???
tp x dpt awrd pon????
kenape certn2 follower je y korang bg award???

e-ra rase semua follower PENTING!!
& PATOT BAGI AWARD!!

e-ra lebih setuju kalao ade blogger yg bagi awrd utk semua follower dye..
so kalo mcm 2..
smua follower akn rase lbh dihagai kn??
x de la t yg keck aty..

or kalau korang rajen..
or nk sgt buat awrd 4 folower ke-.......
ha korang buat je..
awrd 4 follower pertama..
awrd 4 follower k-2..
awrd 4 follower k-3...
.
.
.
.
.
.
.
.
awrd 4 follower yg terakhir blog korang..
(2 kalau rajen la)

kalo malas..
buat AWRD 4 MY FOLLOWER..
ha kn senang..

hal ini kerana..
bukan follower ke 99 or 999 or whteva no y lain je yg penting..
pada e-ra semua follower adlah pnyokong career kte..
follower jgk yg sntiasa mnyokong kite..
kn3????

kalau x de follower yg ke 499..
masakn ade follower ke 500?????

kalau x ade follower ke 299.
masakn ade follower ke 300??????

so kalau orang yg ke 299 n 499 2 x follow korang..
korang pon x kn dpt ckop follower 500 or 300 kn???

so(berape byk sooo daa??)
e-ra nk tgskn..
e-ra KURANG setuju dgn "awrd follower k-.."

TAPI!!!
2 just pandangn e-ra sahaja!!!
terpulang kepada korang semua utk menerima..
or menolak..
bahkan mengkritik entry ini..

"lain orang lain ragamnya..
lain orang lain pendapatnya"

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Adrina Razali on May 29, 2011 at 12:23 PM said...

Macam-macam award ada skrg nie , tp pendapat sy drpd bg award baik buat review blog hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template