Sunday, May 29, 2011

header tajaan GEEKZSTER'S WORLD!!

hasil karya; E-ra paSha pada 2:30 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

weeee~
tgk3!!!
header e-ra dh baru lagi..

al-hamdulillah..
x putus2 orang yg baik hati nk sponser header tok blog e-ra..


header e-ra kali ni di taja oleh
thnks 2 kei seichi (owner geekzster's world)
yg sgt2 baik hati nk sponser header e-ra ni..

korang nk jgk???
boleh minx sponser kt>>

KEI SEICHI hanya akan sponser header sampai 3 JUN!!
so
ape tunggu lagi????
hhaa..

jgn risau owner dye bek ati & x sombong..
weewitt..

sama2 kita doakan kesembuhan ayahanda boy vip

hasil karya; E-ra paSha pada 1:51 PM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMUALAIKUM!!!

tadi e-ra baru dapat berita dari mmbe facebook e-ra..
bhwa ayahanda ryandra putra V.I.P. telah mengalami kemalangan jalan raya..

sama2 lah kita mendoakan kesembuhan ayahanda ryandra..
semoga ryandra dan keluarga di berikan ketabahan oleh-Nya..
utk menghadapi cobaan dari ilahi ini..



(print screen dri facebook)

Semua fans ryandra x benti2 tok support ryandra..
so harap ryandra tahu yg KAMI sentiasa ada di sisi kamu =)
(commnt e-ra kt bwh2..ssh nk print screen..heeh)

perlu ke??????? | INI ALASAN KU!!

hasil karya; E-ra paSha pada 12:04 PM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

selamat berhujung minggu semuaaaa..
yeahhh..
hari ni hari ahad..
cepat nye da ari ahad??
pejam celik-pejam celik daaa ari ahad balik..
grr~

ok topic kite pada hari ni ialah..
jeng3!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.hahahah ape diaa ce tke ce tke!!.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.PERLU KE AWARD 4 FOLLOWER KE............?????????

ok hari kite nk bincangkn pasal award 4 follower..
alaa korang mesti la semua tahu kan award follower ni yg mcm mana??
contoh nye..
e-ra ade 499 follower..
then
ade seorang blogger ni follow e-ra..
n follower e-ra jadi la 500 kn??
so kebiasaanye..
blogger2 kite ni akan bagi AWARD kt follower ke 500 2..
err kire mcm no bertuah KOT??
ahah..
or
no follower dye CANTEK???

PADA PANDANGAN E-RA SENDIRI award 4 follower ke.... 2 x perlu di lakukan..
x kire la
follower k-99..
follower k-499..
follower k-999..
or
follower ke-999999999 sekalipun!!!

ye memang bagi sesetengah blogger memberikan awrd 2 saje utk suka2..
or nk bg award kt follower dye..
or nk bg penghargaan tok follower dye..

tp pada e-ra award yg mcm ni akan menyinggung hati follower blog..
just pada pandangan e-ra la..
yelaa..
dye pon follow blog korang jgk kn???
tp x dpt awrd pon????
kenape certn2 follower je y korang bg award???

e-ra rase semua follower PENTING!!
& PATOT BAGI AWARD!!

e-ra lebih setuju kalao ade blogger yg bagi awrd utk semua follower dye..
so kalo mcm 2..
smua follower akn rase lbh dihagai kn??
x de la t yg keck aty..

or kalau korang rajen..
or nk sgt buat awrd 4 folower ke-.......
ha korang buat je..
awrd 4 follower pertama..
awrd 4 follower k-2..
awrd 4 follower k-3...
.
.
.
.
.
.
.
.
awrd 4 follower yg terakhir blog korang..
(2 kalau rajen la)

kalo malas..
buat AWRD 4 MY FOLLOWER..
ha kn senang..

hal ini kerana..
bukan follower ke 99 or 999 or whteva no y lain je yg penting..
pada e-ra semua follower adlah pnyokong career kte..
follower jgk yg sntiasa mnyokong kite..
kn3????

kalau x de follower yg ke 499..
masakn ade follower ke 500?????

kalau x ade follower ke 299.
masakn ade follower ke 300??????

so kalau orang yg ke 299 n 499 2 x follow korang..
korang pon x kn dpt ckop follower 500 or 300 kn???

so(berape byk sooo daa??)
e-ra nk tgskn..
e-ra KURANG setuju dgn "awrd follower k-.."

TAPI!!!
2 just pandangn e-ra sahaja!!!
terpulang kepada korang semua utk menerima..
or menolak..
bahkan mengkritik entry ini..

"lain orang lain ragamnya..
lain orang lain pendapatnya"

Dear Haffiz : Thousand Followers Bloglist!

hasil karya; E-ra paSha pada 11:33 AM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

(click banner untuk join)

e-ra nk msok bloglist

BLOG PELAJAR PILIHAN!!

kenape????
alaaaaa senang je alsan nye..
cz e-ra kn still pelajar form5..
x kn la nk msok blog mahasiswi pilihan plk kn??
hehehe..

follow???
dah lame dh e-ra follow blog hafizz

btwy..
congrte ye 2 hafizz da de 1000+ follower dah..
weewitttt..
byk 2..
hehehe..

Saya nak Jadi Bloglist Terbaru Cik Purple

hasil karya; E-ra paSha pada 11:17 AM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!


(CLICK BANNER UNTK JOIN)
tag time!!!

ok mangsa tag:

segment bloglist abg teror | tanah tumpah nya darahku

hasil karya; E-ra paSha pada 10:57 AM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

(click utk join)

1. Dimana anda dilahirkan?
 
--> e-ra di lahirkan di HOSPITAL DAERAH KOTA TINGGI,JOHOR


2. Dimana anda dibesarkan?
 
--> mulanya e-ra menetap di melaka..(kem terendak)
then
berpindah ke batu pahat..(parit besar)
then till now
e-ra berada di kota tinggi,johor

 
3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
 
-->sudah semestinya JOHOR!!
4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
 
--> kerana e-ra adlah anak jati johor..
kt johor lah tempat e-ra membesar,
tempat e-ra belajar,
tempat e-ra jatuh bangun,
tempat e-ra mengenal dunia,
dan tempat pertama e-ra lahir ke muka bumi ni adalah JOHOR!!
so e-ra pilih JOHOR..

 

Saturday, May 28, 2011

THE FACEBLOG GEMPAK BLOGLIST (JUN)

hasil karya; E-ra paSha pada 11:30 AM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!
(CLICK UTK JOIN)

saya telah menyertai bloglist gempak the faceblog :)
 jom ramai2 sertainya!!



Friday, May 27, 2011

pencarian bloglist boy & girl | pendamba mawar

hasil karya; E-ra paSha pada 9:05 PM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

(CLICK UTK JOIN)

e-ra GUGURLS !!!

haha jgn slh plk..
ok mangsa tag:
lagi 8 orang????
aishhh 2 jela..
haha..

ok DONE!!
jom ramai2 join..
same2 kite mnyokong 1 sama lain!!
yeahh!!

Keysha Contest (Aku & Tudung)

hasil karya; E-ra paSha pada 6:11 PM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

e-ra nk join contest!!

(click utk join)

ok kalau korang nk join korang boleh click kt banner atas 2 k..
ni pic y e-ra pertaruhkan>

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

(sila abaikan boy2 y mnyelit kt blkng 2)

yesh!!!
ni pic gurls2 purple!!!
haha ..

ok biase nye..
e-ra tag kt KK..
tapi kali ni..haha maap la ye kk..
e-ra x boleh nk tag kt KK..
x kn KK ade pic y mmakai tdung kot???
grr~
plk je..

so mngse tag y lain nye:

*NOTA KAKI: fuhhh~ mintak2 e-ra mng!!!!!!!!!!!!!

happy birthday AFGAN!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 11:34 AM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!


happy birthday 2 u..
happy birthday 2 u..
happy birthday 2 afgan..
happy birthday 2 u..

 

yeaaaa!!!!
selamat ulang tahun yg ke-22...
semoga career afgan tros berkembang n cpt dpt jodoh..
hehe..

afgan yg melanjutkan pelajarannya di kuala lumpur,malaysia..
pulang ke tanah airnya,indonesia..
dan menghadiri undangan on air di dahsyat  RCTV..

afgan tidak mengetahui bahawa dia akan mendapt srpse dari afganisme(fans afgan)
afgan yg pada awalnya di marahi fans2 nya di twitter kerana tidak on9 sejak beberapa hari..
akhirnya mendapatkn kek hari lahir dari semua afganisme yg naik ke pentas dahsyat..
afgan yg genap 22 tahun di kabarkan sudah terlebh dahulu mendpt befday surprise darpda 'kekash nya' semalam..

afgan berharp dia dpt mnyelesaikan pengajianya di malaysia segera..
agr dpt pulng ke tanah airnya yg tercnta..


ape2 pon..
all the best 4 afgan..
hope ape yg d niatkn tercapai..=))

cuti khas 4 E-ra PaSha ONLY!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 10:09 AM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra

ASSALAMMUALAIKUM!!!
haaaloo3..
selamat pagi semua..

korang mesti pelikkn ari ni e-ra on9 pagi2..
yelaa ari ni kn ari sekolah..mcm mne e-ra boleh updte blog plk ni??
heheheee...

actually hari ni hari cuti khas just for e-ra je..
haa??
what??
korang x percaye???
grr~

hhahaa sebenar-benarrrrnye..
hari ni sepatotnye e-ra still sekolah..
tapi memandngkan e-ra dah abes exam..
e-ra pon BUAT CUTI SENDIRI..
hehe..
alaa kn tinggl hari ni je sekolah..
then dah cuti 2 mnggu..
bak kate orang tue2..
mnyeluk pekasam,biar smpai ke pangkl lengan!!
alang2 nk cuti..bek cuti je dari sekarang..
hehe..
lagipon x kan e-ra nk dok tercongok tengok owg len amek exam..

so e-ra pon cuti la...
weeee..
bez gle cuti BOLEH BLOGGING!!

haha pagi2 bngon troz tgk tb..
wee..rse cm dh lame gile x tgk tb..
yla bz dgn buku je..
so ari ni pg2 lagi e-ra dh tgk cter KACANG..
haha
pagi2 dh tgk cartoon..
then..
 basuh kst + MANDI (nnti korang ingt e-ra x mndy plk..haha)
e-ra troz amek lappy ni..
ape lgi??
on9 la..

so ari ni..
owg lain tgh exm e-ra nk abez kn utk berblogging!!!
yeahh!!!

*NOTA KAKI: good luck 4
n member2 e-ra yg lain..
 yg still exam..

Thursday, May 26, 2011

E-ra dah order t-shirt BLOGGER CREW!! korang bile plk??

hasil karya; E-ra paSha pada 8:03 PM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

oh yeahhh!!!
entry kali ni e-ra nk btwu korang smue..
e-ra dh order baju blogger crew!!!!
yaaahooo!!!!
(soo excitd)
heheh..
so korang bile lg???

bg yg masih belom order tapi nk beli..
better order cpt2 k..
cz trikh last 31/5/2011

korang boleh order kt-->



anda blogger????
beli t-shrt ni..

Mr iZzo 1st GiveAway free T-Shirt

hasil karya; E-ra paSha pada 4:47 PM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!

Mr iZzo - Mylife
(click utk join)

syart2 nye??
korang g cari la kt blog dye ye..
hehhe..

e-ra rase ape kate kalo size box 4 entry 2 d besarkn skit??
coz entry kelihatan sempit..

ok dh 2 je..

*NOTA KAKI: 5 orang bertuah dpt free t-shrt ade name KORANG!!!
weeeewittt x nk ke??

Wednesday, May 25, 2011

hasil karya; E-ra paSha pada 8:46 PM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

(click utk join)

syarat2 penyertaan
1.Buat satu entry dan letakkan gambar banner yang gegurl sediakan

2.selitkan link segmen ini ke dalam entry korang.

3.follow blog gegurl bagi yang belum menjadi followers.

4.tinggalkan link entry yang korang buat ke ruangan komen TQ.

5.tarikh tutup (sampai cukup 100 blog list )
ok jom join!!!!

*NOTA KAKI: iera follow sekali owner blog!!
id follower: iera_pasha

nak beli!!!! korang x kn x nk kot???

hasil karya; E-ra paSha pada 5:23 PM 2 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM..
pembuka bicara..
e-ra pasha di sini nk kongsi cerita..

waahahaha pe yg e-ra perepek ni??
grr~
sila abaikan pantun di atas..

ok..
e-ra nk cter ni..
e-ra td bukak la group blogger kt FB..
(setelah bbrpe ari x on9)
wohooooo,,
tibe2!!!!!!!
e-ra dpt twu t-shrt blogger dh kuar!!!!
weeee~
nak beliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cun woooo!!!!
juz RM 25
SIAP POSTAGE!!!!
MURAH GILERR?????????
kan???
hahahahahahha..
itu yg e-ra ngh excited gler nk beli ni..
ok nk tgk baju nye???



wowwwww
cun nyeeeee!!!
kalo korang nk beli..
korang boleh order kt >>

CEPAT3!!!!!
TARIKH LAST ORDER
31 MEI 2011

so e-ra nk pkse mmbe2 blogger beli!!!!
kalao anda blogger!!!!
anda beli!!!
hahahaah..
(jahat btol!!)

jom join bloglist shiema sufian

hasil karya; E-ra paSha pada 5:00 PM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

ari ni e-ra nk join bloglist plk!!!


(click utk join)

ok e-ra nk msok bloglist

PUTERI CANTEK!!!
(hahaah..opcoroz la..x kn nk msok putera kck plk an?)

mangsa tag:
errr..
opcoz la mmber2 e-ra yg sllu mnyokng career e-ra sbg sowg blogger mase kini!!
oh yeahhh!!

jom ushe skli kt blog dyowg!!

Daniel adie punya giliran!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 3:54 PM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!

oh yeahh..
ekh..
huxhux3..
e-ra nk citer ni..
tadi mase e-ra g libarary (mlas nk msk klaz!! wahah)
e-ra sje2 la belek2 magzine..
then aisshhhh
setiap majlh yg e-ra belek uh..
mesti ade je cter pasal BLOGGER!!!
grrr~
gilerrrrr potato!!!
ramai gler blogger famoz da msok magazne kn??
ade pper la..
tb pon ade!!!
grrrr!!

e-ra bile nk jadi mcm diorang?????
e-ra nk jgk!!!!
haha (berangan)

yela..
mane nk msok pper nye..
blog ni 1/2 taon pon blom masok!! hehehe..

x pe3..
sob3..
tunggu la lame2 sikit..
haaaaaa blog ni la yg korang nampk kt dlm magzne!! (berangan lagi!!)

so..
mgzine tadi yg e-ra bace..
ade la bloogger2 famoz yg e-ra mmg tabik springggggg..

blogger yg plg latest msok magzne ialh..

 (click utk ke blog adie)

(FRONT PAGE)

fuhhh~
hampa tgk!!!!
grr~
jelez3!!
(x bek jelez3!!!)
hheheh..

btwy e-ra nk wish congratulation 2 bro adie!!!
semoge lbh semngt tok berblogging!!

*NOTA KAKI: sumber gambar dari FACEBOOK daniel adie..
hehehehe..
tercopy lk..

blogging sampai MUNTAH!!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 2:10 PM 4 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!!
heayyy3!!!!

ape khabar semua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e-ra mai dh ni!!!!
hahaha..
amcam rindu x???
(perasaan)

4 u ollz in4mation..
e-ra dh abez exam!!!!!
yeaaa!!!
huraayyyyy!!
sukaaaa!!!!!

soo???
ape lagi?????
ee-ra nk on9 sampai MUNTAH!!!
hahaha..
selalu korang denga makan sampai munth je kn??
(terlmpau knyang)
ni e--ra nk on9 smpai muntah..
haha agkj nye mcm mne 2 ek???

grr~ dh berswng dh blog e-ra rpnye..
x pe3..
on guyz!!!
let's blogging!!!!

*NOTA KAKI: happy yg terlampau..
ni la jadi nye..
byk sgt tnde seru..
aissshh

Friday, May 20, 2011

sakinah boutique 1st giveaway!

hasil karya; E-ra paSha pada 10:35 PM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM!!!!

mahu join!!!!

(click untuk join)

ID FOLLOWER:
iera_pasha
121

MANGSA TAG:
semua follower blog e-ra!!

yeahh!!!
hahaha..
so korang nk tahu ape syart2 nye???
okay syarat-syarat penyertaan :

1. Jadi follower sakinah boutique (nyatakan nama/ID follower)
2. Buat satu entry pasal giveaway ni bertajukSakinah boutique 1st Giveaway
3. Tepek banner giveaway ini kat entry dan kat side bar...jangan lupa link back kat entry(entry contest) ni tau!
4.Tag 3 orang kawan untuk kasi meriah :)
5. Tinggalkan link entry kat bahagian comment entry ini dan lepas tu saya(owner contest) akan terjah belog korang pulak.
6.Undian pemenang akan dibuat oleh saya(owner contest) bersama puan
CEO, mama qiestina.
ok so bile tarikh tutup??
30 May 2011 jam 12 tengahari.
err minggu depan!!
ala lame lg kn??
sempt lagi kalao nk join!!

ape hadiah nye?????
amboyyyyy hang kalo pasal hadiah cepat je ekh..
hadiah nye ialah.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
berbentuk puji-pujian yg ikhlas!!!
haa??
x nak???
elehhhh..
hahaha..bukan laa..
hadiah nye ialah.
.
.
jeng3.
.
.
.
.
.
.dup3.
.
.
.
.
.
.
.
.haaaaaaaaa.
.
.
.
.
Apa hadiah specialnyaaa?

 
1st grand prize :
baju + aksesori cantik lagi vogi da vass tajaan sakinah boutique bernilai RM 50

2nd winner :
baju + aksesori cantik lagi cuns tajaan sakinah boutique bernilai RM 30

weeewitttttt~
berbaloi baaaalooiiiiii
amcam???
x kn x nk???
so ape tnggu lagi???
jom join!!!!

dah ade FANSPAGE!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 9:31 PM 0 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALIKUM!!!!
heyyy3!!!
u3!!!
haha..

sudaa3..
e-ra mai ni nak habak sat..
kat hampa2 suma..
(grr~ sjk bile e-ra jd org utara??)

belog e-ra ni dah ade FANSPAGE kt fb!!!
yeahhh!!!!
hahahaha..
berjaya jgk e-ra buat..

gatal betol tangan..
tgk orang lain ade fanspage e-ra pon nak jgk buat..
adehhh..

so koranng kan baik..
korang kn cun..
korang kn comel..
korang kn smart..
korang kn cool
korang la segala2 nya..
eheeh
tlg LIKE fanspage blog e-ra d FB k..
muaahxx..
haha

korang click je k ^

syunk korang lbh..
ekh sblm terlupe..
stilvoll unity pon dh ade fanspage taw..
korang serch je "STILVOLL UNITY"
MESTI JMPE PNYE..

ok dah..nk g survey2 contest yg ade..
nk join..hahaha..
tataa

Contest Blog Paling Comel

hasil karya; E-ra paSha pada 8:59 PM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMUALAIKUM!!!!
fuhh~
e-ra dah di tag oleh mmbe blogger e-ra iaitu AF !!
yeahh!!
so e-ra berani nk sahut cabaran AF..tok join contest ni..
haha walaupun e-ra tahu blog ni x comel mane pon..
grrr~
seghabai~!!!
tp thankz a lot ye cz AF sudi tag e-ra..
heheh
(ok dah x yh pnjng2 merepek)

Photobucket

(click untuk join k)

nah amek ni syart2 nye:
  1. Mesti ada blog .
  2. Mesti wajib follow.. .
  3. Tuliskan satu entry bertajuk Contest Blog Paling Comel bersetakan gambar di atas .
  4. Lepas dah buat entry terus comment ke entry .
  5. Tag 3 rakan anda pastikan dorang tahu .
haaaaa..
kacang je kn??????
weee..
senang je..

so bagi yg rase blog korang cun..
or
ade orang ckp blog korang cun..
or
korang persn blog korang cun (mcm e-ra ahahh)
or
korang gatal nk join..

ikot je syarat2 kt ats 2 k..

mangse tag:

ok DONE!!!!

ppuiihhhh33..
pinnnn pooommmm puuunnnn nammm piannnggg!!!!
(jampi bior mng!! wahahahahah)

7 paper lagi !!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 8:24 PM 1 000 orang nak tahu rahsie e-ra
assalammualaikum!!!!
yeahhhh!!!!
finally!!!
hari ni hari jumaat..
likeeee..
kenape???
coz ini menandakan e-ra tinggal lagi 7 paper!!!
grrr~
fuhhh~x sbar nk abez exam.
then cuti 2 minggu!!!!
oh yeaaahhh sukaaaaa...

setelah tadi..
exam sejarh..
perghh korang x tgk mke e-ra mnghafal sbjk sjrh..
ahahha..
siyezly sbjk 2 mmg killed abez..
smpai tertonggeng-tonggeng e-ra nk hafal..
grr~
tapi al-hamdulillah..
smua yg e-ra bce msok..
hope fully dpt ats 50..
cz ckg kte kalo below 50 kne dende sap koridor sekolah..
hahahah..
(can't go btol laa)

minggu dpn tinggl paper agme 1 n agme 2..
then kmia 1 n kmia 2..
pnddkn svk..
n last pper 3 biology..
then???
cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
hahha..

so tunggu je la ye..
insyaallah korang akn 'muntah' cz jemu asyk tgk e-ra je dlm dnie blog ni..
hehehe..
klo bole nk on9 24 jam...
'kalau boleh' laa..

*NOTA KAKI: nak g ke x ek kem???? nak?? x nak?? grrr~
3 hari 2 mlm wooo..
t x boleh on blog..hhehehe
tp pentg gk..

Tuesday, May 17, 2011

siape yg tahu KOTA TINGGI???? meh bace ni

hasil karya; E-ra paSha pada 4:51 PM 3 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUM..

fuhhh~
errrrr ujan lebat nye..
tpi 2 x mematahkan semangat e-ra utk updte blog ni..
oh yeahhh!!!!

ok SAPE YG STAY DKT KOTA TINGGI????
cpt3...
angkat tgn!!!!

cz e-ra tngh cari blogger yg dok kota tinggi..
tok join gathering kt kota tinggi..
planing nye..
gathering ni akn diadakn pada weekend ni..

grr~
so plezz..
bg blogger2 yg ddok kota tingi..
or berhampiran dgn kota tinggi..
or sng cter.. yg boleh g kota tinggi n join gathering ni..
sila hubungi e-ra segera k..

k tataaa..

*NOTA KAKI: cara menghubungi..
sila sent msg d FB e-ra ye..thnkz

e-ra adk Ryandra putra V.I.P???????

hasil karya; E-ra paSha pada 11:11 AM 4 000 orang nak tahu rahsie e-ra
ASSALAMMUALAIKUMMM..
yeahhh!!!!
hari ni hari wesak..
SELAMAT HARI WESAK BAGI YG MERAYAKANNYA!!!~

aiisshh kontroversi betol la title entry hari ni kan??
heheh..
sejak bile pulak la mama e-ra lahirkn ryandra putra v.i.p??

saje je..
bikin kontroversi pagi2 ni..
yela kalo tajuk entry 2 x gempak mesti korang x nak bace kan..
sob3..

korang mesti tahu kan sape ryandra V.I.P???
alaa yg mcm entry e-ra sblm ni 2..
woooooo smart kn3?????

wooooooooo.. cute nyeee..

cube tgk pic ni.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


hahahahahaha..
actually ryandra just brother e-ra kt FACEBOOK je laaa..
adehh..

ryandra ni mmg sporting abez..
sikit pon x sombong..

*NOTA KAKI: x de guna pon kalao nk mnyombong dlm dunia ni kan???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template