Monday, June 6, 2011

aerol buat contest semudah 1.2.3 sape nak join click sini !!

hasil karya; E-ra paSha pada 9:04 PM
ASSALAMMMUALAKUM!!!
e-ra nk join!!!
join ape????
meh terus kan membaca..


(click utk join)


Okeyh,cara nak join contest aerol ni mudah sahaja syarat-syarat  dia,


: follow blog aerol ni,jika korang nak tahu update semasa ke semasa lah ,kalau tak sudi tak apa *sob3 sedeyh jew ni hehehhe



: tag lr beberapa rakan,1orang pun sudah cukup dah,yang penting orang yang korang tag tu active dalam blog :D.

:pastikan linkkan contest ni pada entry contest korang yea.


:kalau dah buat entry tentang contest ni,jangan lupa tinggalkan link contest tu dikotak komen ini yea..

Cuma ada 3 kedudukan pemenang sahaja ^^ .
.nombor satu top up rm10..
.nombor 2 dan 3 top up rm5 ..
 .tarikh tutup contest ni adalah 8/6/2011 tepat pada pukul 12mlm..
.......................................................
ok 2 je syart2 nye!!
senang je kn???

tag:

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Aerol Hafiezi on June 8, 2011 at 10:36 PM said...

aerol datang check ketas jawapan :P dan menjadi follower yg ke700 blog awk :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template