Friday, June 17, 2011

CONTEST: anda bagi gambar,prince bagi RM50

hasil karya; E-ra paSha pada 5:07 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!
holaaa3..
kembali lagi dengan update terbaru dari blog e-ra ni..
hari ni e-ra nak try mencuba nasib..
mane lah tahu kot2 nasob e-ra baik..
haa..
amek ko..
dapat duit RM 50 woo..~
(nak pegi shoping shawl!! haha)

ok ape syarat2 nye???
ni dia>

~copy fom owner blog~
Syarat-syarat :
  1. Buat satu entry dengan tajuk seperti di atas dan letakkan header blog ini di dalam entry anda ( jangan lupa link kan ke blog ini )
  2. Anda bebas meletakkan seberapa banyak gambar yang anda mahukan tanpa had
  3. Penjelasan bagi setiap gambar amat digalakkan sebagai bonus untuk entry anda
  4. Anda bebas untuk meng " join " kan diri anda dalam semua kategori jika anda mahu
  5. Pastikan anda memberitahu kategori yang anda "join" bagi memudahkan kami membuat list dan "update"
  6. Anda bebas untuk " follow " atau tidak blog ini..tetapi pastikan anda sentiasa up to date dengan perkembangan terbaru blog ini bagi memudahkan kerja kami
  7. Anda tidak perlu tag sesiapa tapi anda di galakkan mengajak rakan blogger anda bagi memeriahkan contest ini
  8. Tinggalkan link entry anda di dalam ruangan komen di bawah
  9. Update senarai yang join akan dilakukan pada setiap hari pada pukul 12:00 tengah malam
  10. Pastikan gambar tu ada wajah korang yang asli..no copy paste dari sumber lain..
nak lebih jelaz??

heee..
seperti yg korang tahu..
e-ra ni gemar berphotoshoot..
so ni la photo2..
diantre yg e-ra snap..

entry kali ni e-ra nak masok kategori>
kenangan masa sekolah!!
(nantikan entry lain nya untuk kategori BFF)

1.PIC semasa selebrate befday stilvoll alif+stilvoll echa..
yg ke 17 thun..heee..so ni lepas makan2 kek..kitorang pon snap bgai nak rak la..






2.PIC ni pulak di snap semasa proses MENCERIAKAN KELAS..
bershkn kelas sambil tangan x lepas dari camre..hehehe..
so nak menghilangkan penat..kitorang snap2 la pic2 ni..







3.PIC ni pulak semasa kelas e-ra(UM) VS kelas UKM dlm perlawann soft ball..
hhaha sape yg menang??
UKM!! grr~ hahah..then kitorang kene dende sebab kalah..tapi tetap x nak mengaku kalah!!
hehehehe..
so kalo ade ternampk kami pegang piale 2..
2 piale pinjam dari blk sukan ye.hehe








4.ok ni PIC sambutan aidilfitri disekolah e-ra pulak..




5.yang ni pulak pic kami sedang membuat ORALTEST..
kitorang buat drama GLUP N GASP..


6.ok ni pic kami semasa hari koko..(kalau x slh)
heheh dah lupe..byk sgt pic..
so tgk jela ekh..

(photo edit by cik sofa)



7.PIC selepas exam!!!


(pic ni pernah memenangi contest JGN PANDANG CAMERA)





8.PIC semasa hari guru..sekolah e-ra
(photo edit by cik sofa)





9????
hahahaha sudaaa3..
actually byk lagi pic..
tapi e-ra rase..
cukup2 la 2 kan..
t pening pulak judgejest nk memilih..

3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

EiZaRaZiErYa on June 19, 2011 at 8:48 PM said...

nice pic~ penat zie scroll k'bwh~ ehehe...all d best 2 u k..zie bw here from prince's blog~ wink3 >_<

lisa min on June 29, 2011 at 5:53 PM said...

memang cantik2 dan penuh kenangan gmbr2 awak! sgt suke tgk!! gudluck!
dtg dri blog prince..=)

ame elms ! on July 19, 2011 at 1:13 AM said...

hello there ! ame singgah sini dari Senarai Peserta Yang Join Contest RM50 ya anjuran prince91.com . ;)

wahh , gambar gambar yang penuh bermakna ya ! nice one ohh . and good luck ya ! wish you all the best ! :0

have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template