Friday, June 24, 2011

UMAR FARUQ: promosi blog aku!!

hasil karya; E-ra paSha pada 5:36 PM
ASSALAMMUALAIKUMm!!
(click untuk join)

ape yg special dalam blog e-ra??
blog e-ra mnyediakan entry tentang diri,nilai sahabat,isu semasa dan lain2 lagi..
(wahahaha dah mcm promote kedai la pulak)

so jemput2 la ye singgah ke blog e-ra..

bak kate tv9..
"macam2 adaaaa"

bak kate pndengr radio e-ra..
"kalau x masok blog e-ra,rase mcm mkn nasi lmk tnpe sambl"

bak kate pasha ungu..
"ku ingin kau tahu..blog ini terbaik"

hahahah..
ok bagi korang yg nk ke blog e-ra..
jgn risau..jgn khuatir..jgn gundah gulana..
kerana TRANSPOT DISEDIAKAN!!!
korang just pilih (click) je mana2 kereta kat bawah ni yg korang nak naik..
untuk ke blog e-ra pasha..

pilihan pertama..
kereta yg dijamin cute!!
(click jika berkenan)

pilihan k-2
kereta romantik ala2 cinderella..
(click jika nak)

pilihan k-3
kereta semat abezz..
(click kalo nk)

ok still x jumpe transpot yg korang nk????
ni pilihan terakhir..
korang boleh bawak sekali member2 korang..
jiran sebelah kiri+kanan..
sepupu sepapat korang untuk ke blog e-ra..hehe
(jgn lupe click)

so ape tunggu lagi???
jom cepat2!!
singgah ke blog e-ra pasha dengan transpot
 PILIHAN ANDA SENDIRI!!

HAPPY BERBLOGGING =)
~x mahu tension2 dlm berblogging ye~

7 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Umar Faruq on June 26, 2011 at 4:49 AM said...

hahaah... siap ade transport woo.. bagus betul.. hehe.. tq2..

Copy link bawah ini dan promosi blog anda setiap kali anda komen..
http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html

A M E ! on June 26, 2011 at 5:07 AM said...

hello . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . :D good luck ya in promoting your blog .

ohh btw , have a great weekend ya . :) do take care ! :)) and jemput singgah blog ame ya . ;)

aremieroul on June 26, 2011 at 11:32 AM said...

jalan2 sini dari bloglist UMAR FARUQ..^^ he3..jom lah join bloglist saya jom..^^ btw, follow u..

Met bUjang on June 26, 2011 at 1:51 PM said...

bujang dtg bawak hadiah... tapi tertinggal dekat blog bujang haha Jom pegi sana :)

iLa VaNiLLa on June 26, 2011 at 2:50 PM said...

retis tu hape?? tp papehal kan dtg blog ila yew.. ^^ klu cukup 300 ad 1 contest menarik !

dgn x malunyew ila telh pomote blog ila kt cini.. ^^ asal ad baw kopi yew??


http://vanillasynus.blogspot.com/

Syarifah Ashikin on June 26, 2011 at 4:43 PM said...

salam... singgah!!! jln2.... dr blog UF...

http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html
http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/06/umar-faruq-promosi-blog-aku.html

genkconer on June 30, 2011 at 3:08 PM said...

singgah sini dan follow

http://genkcorner.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template