Monday, June 20, 2011

antara group yg patot korang sertai!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 5:29 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!

haiii..
selamat malam semua..
ok entry kali ni..
e-ra nak share dengan korang semua pasal group blogger..

korang mesti tahu kan dekat FACEBOOK/FB ade banyak group yg korang boleh join..
untuk tujuan promote blog..
or bagi latest entry korang..
tapi korang kene pandai pilih group..
cz ade jgk di antare group di FB..
memang x patut untuk korang join..
alsanye??
err~ e-ra x mao cakap kat sini..tapi bagi yang pernah memasuki group yg x sepatutnya 2..
mungkin krang tahu ape yg e-ra maksudkn..

ok actually e-ra ade join 51 group di FB..
banyak kan??
banyaknye orang yg masokkn..
n ade jgk yg e-ra request utk masok..
cz e-ra rase group 2 bgos kalau e-ra join..
kalau korang tengok kat blog e-ra je..
banyak kan banner2 group yg e-ra join..
so e-ra Nak share dengan korang semua..
group2 yg patut korang join..

1.Geng Blogger Crew (GBC)








new
 
2.Kami si BLOGGER (KSB)
 



3.Sahabat Blogger (SB)
Make flash banner

4.Kelab Terjah Blogger (KBT)
Photobucket

5.Diari Sahabat Blogger (DSB)


6.KakiBlogger (KB)
KakiBLOGGER

7.Blogger Tercinta (BT)


8.Blogger Johor (BJ-khas untuk warga johor)


so 2 la antare group2 y e-ra rase ok unutk korang join..
try2 la usha dgn group ni k..=)
x payah nak sombong2 or malu2 untuk join..
yg dpt mnfaatnye korang jugak nanti..

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

nawal addina on June 20, 2011 at 6:37 PM said...

-.- tade fb

psst , follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template