Tuesday, May 1, 2012

[SEGMEN] Pencarian Bloglist Empayar Fariz Reza™

hasil karya; E-ra paSha pada 9:50 PM
 

(Tarikh tutup 12 May 2012)

Borang Penyertaan Peserta :-

Nama Blog dan URL blog(Homepage) : -AKULAH E-RA PASHA
                                                    -http://akulahe-rapasha.blogspot.com/
Nama Pena(profile) anda di blog: E-RA PASHA

Nama ID Facebook ( sila isi dengan lengkap , URL tak perlu) : STILVOLL E-RA PASHA

Satu Perkataan menceritakan blog saya : KEHIDUPAN


(Optional) Namakan satu pahlawan islam yang anda kenali: SAIDINA ALI BIN ABI THALIB


Follow FR (ya atau tidak) : YA FOLLOW



AAKULAH E-RA PASHA
Blog ini ditubuhkan pada awal tahun 2011..
pada awalnya blog ini hanya era jadikan sebagai diari peribadi..
namun setelah era lebih memahami fungsi blog ini sendiri yang banyak mendatangkan manfaat kepada semua orang yang menggunakanya dengan betul,era telah mengubah cara tulisan era kepada lebih terbuka..
blog era mengandungi pelbagai jenis entry..
ada meliputi isu semasa..
untuk menyertai segment2 sebegini atau ape2 saja..

blog ini juga dibina sejak mula2 kawan sekolah era kenalkan pada era..
mulanya macam tak berapa menyeronokkan..
tapi setelah era mendapat sokongan daripada ramai blogger2 otai..
era menjadi yakin untuk menjadi seorang blogger yang berjaya..
seperti BEN ASHAARI..

selain untuk mengisi masa lapang..
era berblogging adalah dengan tujuan untuk mencari ramai kawan di alam maya..=)

era sangat berharap blog era yang tidak seberapa ini boleh berdiri megah sejajar dengan blog2 terkenal lainnya..

tQ~
 

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Fariz Reza on May 1, 2012 at 10:16 PM said...

Assalam...hah....FR datang follow balik spt yg dijanjikan...thanks tau join.....

erm...sebenarnya kan..tengah bace pasal nih...FR terdongak ke langit jap...nak tahu sesuatu?

story pembikinan blog kite lebih kurang...cume 2 perkara je yg tak same...

1. FR refer blogger otai lain
2. Cume FR lambat skit...Buat blog area2 march ke april gitu ...btw cite memang dah nak dekat sama dah...thanks again sebab join...nak like page kamu jap jika ade

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template