Tuesday, June 12, 2012

blogger sekarang ramai dah bertukar jadi penjual ikan!!

hasil karya; E-ra paSha pada 1:51 PM
selamat pagi semua~

AWAS!!!
ENTRY INI MENGANDUNGI UNSUR:
*marah!
*sindiran
*amaran
*teguran

hollaaaaa~
selamat berhari selasa semua..
ok..
back to our topic hari ini..

era ingin menyuarakan pendapat era..
kepada blogger2 yang sangat3 SELFISH!!! (penjual ikan yang dimaksudkan)..

mereka2 ini selalu menggunakan kesemptan memerngkap blogger lain untuk kepentingan mereka sendriri!!

yang selalunya..
mereka akan tulis di shoubox..katanya ingin mendapat kn bantuan atau sebagainya..
tetapi jika kita betul2 ingin menolong..
bila klik pada link tersebut..
rupanya mereka bagi link untuk akaun iklan mereka!

sangat2 tidak berperikemanusiaan!!!!
kalau ye pon nak mintak tolong orang klik akaun iklan kamu tu..
cakap la..mintak tolong klik IKLAN!!
ini tidakk cakap bende2 menarik..
sekali dah klik..smua TERTIPU!!

contoh macam ni:
(ingat bende penting betul la yg perlu di support..yek2 je aku klik sekali yang kluar iklan says.com)

(tgk tu..free ticket wooo! sape x nk kan?? sekali dah klik rupenye iklan says lagi)

(era ingat haiwan comel2..betul2 la nk tolong..rupenye iklan says.com lagi!!)

grrrrrrrrrrrrrr~!
geram betol la!!!
korang ingat dengan menipu macam tu korang boleh dapt duit cepat ke??
x takut ke orang sumpah seranah kau??
orang ni betul2 niat nak tolong rupenye untuk kepentingan kau sorang!
really selfish!!!

era dah banyak kali kene tipu macam ni..
so jgn risau..korang2 yang cari makan dengan kerja2 macam ni mmg x halal duit yang korang dapat tu!

NOTA KAKI:
pikir2 kan lah~!
idop ni singkat je..
kalo hidop nak menyakitkan hati orang memng x aman la hidup kau!

MAAF..ENTRY DI ATAS AGAK KASAR BAHASANYA..
JIKA ADA YANG TERSINGGUNG SAYA MINTA MAAF..
ENTRY INI HANYA UNTUK MENYADARKAN MEREKA YANG BERSALAH TAPI BUAT MACAM X SALAH!

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

yaheu on June 12, 2012 at 10:21 PM said...

macam2 sekali rupanya,, rasanya juga dijamin beda donk ya.. tapi jujur aq nggak suka durian nii.. hmm,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template