Saturday, June 23, 2012

jom exchange banner!!! | FREE!!

hasil karya; E-ra paSha pada 1:18 PM
 
salam satu Malaysia semua..
dengan ini!
saya e-ra pasha..
secara rasminya membuka page baru saya kepada halayak ramai!

feewiit!!
page ape??
tapak banner free untuk korang!!
yeahhhh~

tapi korang pon kena amek banner era k!
tepek jela kat mane-mane tempat kat blog korang..

heee..
selalu yang korang nampak berbayar kan?
tapi yang ni free je..
bayar dengan korang amek jugak banner era..(err~ free ke tu?)
haha whatever la..
yang penting x keluarkan duit!
kan3??

untuk lawatan tapak..
korang boleh click link bawah ni k :
~LINK PAGE TERSEBUT~

untuk permulaan ni..
bagi sesape yg nak join mudah je..
just perlu >

#comment di entry ini SAHAJA dan serta kan:
1. Code banner.
2. Link blog.

size banner korang akan era fixed kan kepada 125x125 ok?

contoh nya macam gini >
Photobucket

ok x??
kalau ade yang berminat nah amek banner e-ra :









*Copy And Paste it into your blog ok?:)




NOTA KAKI:
terhad untuk blogger yg awal sahaja!

KORANG DAH TINGGALKAN MAKLUMAT YG ERA NAK..DGN SEPANTAS KILAT ERA AKAN TERJAH BLOG KORANG AND CURI BANNER KORANG PULAK..
ok deal??

14 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

✉ ¥ana Fauzi ✉ on June 25, 2012 at 9:16 PM said...

Saya dah culik banner awk , datang laa culik banner saya pula , hihi:)

farah.fauzi on June 25, 2012 at 10:56 PM said...

da letak banner awak kt page exchange banner..try tgk kt sidebar jom exchange :)

Aldy Shah on June 26, 2012 at 1:09 AM said...

Saya dah taruk banner awak kat bloglist saya.TQ

MISS Z BERCELOTEH on June 26, 2012 at 12:57 PM said...

miss z ambil banner awak :)

Zul n Azizi Boarding Pets on June 26, 2012 at 2:59 PM said...

Assalamualaikum Era-Pasha...

Jom excahnge banner...kami dah letak banner dalam ruangan "Exchange Banner Link"...

Kami dah pun follow...Jangan lupa follow kami balik ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

Phat on June 26, 2012 at 6:20 PM said...

abg dah letak banner era kat banner corner kat blog

ni banner abg

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/katak_ijau89/phatcorner1.gif

sHaR!Na eLyaNa on June 27, 2012 at 1:09 PM said...

done

http://opzzpinky.blogspot.com/p/banner.html

amik ja banner dalam page ni k

thnks :D

SasauMovie on July 1, 2012 at 11:50 AM said...

sudah letak . Banner ade di sebelah kanan Blog . Code Banner saye pon ade disitu .

http://sasaumovie.blogspot.com/

Qaseh Suci on October 11, 2012 at 9:02 AM said...

DEAR, I BARU STAR NAK BERBLOG NI..HUHU..I DH CURIK U NYE BANNER.PLS ADD MY BANNER TOO AT http://qasehohqaseh.blogspot.com/

Thanks!

Qaseh Suci on October 11, 2012 at 9:05 AM said...

dah curik banner kamu..pls add my banner too at http://qasehohqaseh.blogspot.com

thanks dear!

si cuya on November 27, 2012 at 1:29 PM said...

yeah..saya dah amik banner awak..jom exchange ?



http://inikaryacuya.blogspot.com

Fiqa Nsz on February 9, 2013 at 12:11 AM said...

http://i.imgur.com/fHiNZ.png

join :D

krafminda on February 21, 2013 at 7:17 PM said...

saya pun nak exchange banner juga ..he he


http://nonameshop.com.my/banner/index.php

Nur Rahayu Izaima on November 1, 2013 at 3:31 PM said...

Done Put Ur Barner

http://i1241.photobucket.com/albums/gg505/AreURizai/anigif-1.gif

http://gadissukamakan.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template