Monday, June 11, 2012

setelah ben ashaari kini era pasha pula melonjak popular!!

hasil karya; E-ra paSha pada 6:38 PM
selamat petang readers semua..
sebelum tu..
era nak tanye dulu..
agak2 korang kenal BEN ASHAARI x?
blogger mane la yang x kenal ben ashaari kan??
alaaa blogger yg famouse tu..
yang keluar masuk tv..
masuk paper..
kan3??
(salah seorang idola era jugak)

semalam era tengok nona di tb 3..
fulamakk ade ben ashaari!
(beznye dapat masuk tv kan?)

abg ben ashaari mase tu ada pada topic MR MAMA..
err lebih kurang gitu laa..
(gambar curi dari tonton.com)
bukan main fasih lagi dia bercakap depan cam..(orang dah biasa popular)
ahaha kalau era mahu kelam kabut jadinya..

ekh tapikan..
korang ade beli paper berita hairan tak pagi tadi??
e-ra ade blogger baru naik masuk paper lagi!
tak caye??
tgk ni>
taraaaaaaa~
hahaahhahahahahahahahahaha
sebenarnye ni application dri FB..
banyak betul applictn di fb...
bagai cendawan tumbuh leps ujn!
meramal nasib la..
meramal jodoh la..
meramal macam2 lagi la..
aduyyyy ade je care fb ni nak trik orang untuk guna appliction tu..
kadang2 semak jugak mate memandng~

so kesimpulannya pada entry ini ialah:
*BEN ASHAARI masok tb woooo..era nk jugak..
*banyak betul application annoying dri FB ni~

3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

ariffin mutalib on June 11, 2012 at 7:47 PM said...

wahhh..dah jadi popular katenye..hehehe

CikSofa ;) on June 11, 2012 at 7:57 PM said...

haha..klakar..! :D

ayut on June 12, 2012 at 3:54 PM said...

dulu tak kenal gak ben ashaari ni..now.kenal sudah..msuk tv and now baru2 ni nona.application kat FB xpyah ckp.memang byk.mcm2 ad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template