Sunday, April 17, 2011

AWAS!! Virus terbaru sedang MENGGANAS!!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 11:07 AM
ASSALAMMUALAIKUM!!!
selamat pagi semua..
korang semua pernah dengar x sekarang ade 1 virus yg sedang MENGGANAS???
virus ni dikatakan sudah merebak ke seluruh pelusuk malaysia..
bahkan mungkin ke seantero dunia!!
wowww!!
jadi virus ni bukan boleh di buat memain ye...
kite kene cari segera penawarnye!!
hal ini demikian kerana..
sesiapa sahaja yang menghidapi virus ini cenderung kepada masalah TEKANAN PERASAAN..

SIMPTOM2 MENGHIDAPI VIRUS:
1.tidak mempunyai nafsu makan..
(atau yg lebih truk..penghidap akan LUPA utk mkn!!)
2.cenderung senyum/ketawa seorang diri..
3.tgn berketar-ketar..
(sperti pnyakit pngkison)
4.pnghidap juga akan lbh suka memerapkan diri di rumah..
(x nak kuar umh)
5.penghidap akan lebih sering meluahkan perasaanya pada sesuatu yg tidak bernyawa!!

AWAS!!!!!
jika anda mngalami simtom2 ini SEGERA MENCARI PENAWARNYA!
ekh jap lupe pulak nak bagitahu korang semua name virus nye..
VIRS YG KIAN MENGGANAS HINGGA KE HARI INI IALAH.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

VIRUS BLOGGING!!!!!

hahahahahaha..
seriouzly!!!
e-ra pon dah menghidap virus ini..
e-ra akan berblogging sampai lupa makan..
e-ra akan senyum seorang diri jika membaca entry2 yg lucu..
n sudah tntu tgn e-ra dh mcm orang kne pngkison cz menaip entry+berblogging..
e-ra lbh suka ddok kt rumah mnghadp lappy je..haha
n e-ra akan meluahkan perasaan pada entry2 yg e-ra tulis..

sampai sekarang e-ra masih x tahu ape penawar virus ni lagi..
kalau sehari je e-ra x bukak blog or x updte blog ni..
e-ra rase macam "makn nasi tanpe air"
tercekik!!!
x boleh idop tanpe blog..
kadang2..
sebelum pergi sekolah..
pukul 5.. e-ra akan updte blog..
haha..

so bagi sesape yg menghidap virus ni n yg dah jumpe penawarnye..
plizzz!!!!
bagitahu e-ra jgk..
ekh3..
e-ra tnggu..=P

*NOTA KAKI: virus or virus!!!
pi la kau jaoh2!!

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

~SYAZ~ on April 17, 2011 at 6:58 PM said...

hehehee...
virus blogging ea..
betol lah syaz pon same kene virus tu jugak..
keh3.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template