Monday, April 11, 2011

Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy

hasil karya; E-ra paSha pada 3:53 PM
(click utk join)

ok ape yg perlu koang buat untk join????
1. Buat entry bertajuk "Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy"

2. Letak hearder diatas dan linkkan .

3. Review Segmen nie

4. Letak link entry korang di ruangan comment.

5. Done! Mudah kan. 
wowww!!!!
senang gileeeee???
kan3???
nak tahu hadiah nye???
ni haa>
.
.
.
.
dapatkan cenderamata dari europe. Tapi hanya 5 orang pemenang sahaja yang akan mendapat hadiah. 4 orang akan mendapat satu cenderamata dari negera yang berbeza. Maksudnya seorang akan dapat dari Italy, seorang akan dapat dari Belanda, seorang akan dapat dari Austria dan seorang lagi akan dapat dari Germany.

Pemenang istimewa iaitu yang ke-5 akan mendapat keempat-empat cenderamata dari keempat-empat negara. Pemenang ke-5 akan dinilai melalui google analytics and nuffnang refferal. Siapa yang dapat menjadi refferal paling tinggi mulai hari ini, 11/4/2011 hingga 21/4/2011. Dialah pemenang. So, promote entry korang pasal segmen ni k.

amacam???????
x kan x nk kot!!!
bez woooooooooooooo..
kalau masih x clear lg pasal segment ni..
click je banner kt atas 2 k..

SELAMAT MENYERTAI!!!!
*NOTA KAKI: e-ra dah follow blog owner segment..
id follower: iera_pasha

4 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

kambeng.karbonat on April 11, 2011 at 5:47 PM said...

e-ra.camna kita nk link kan gambar 2 dengan page 2.bila tekan gambar 2 dia trus ke page 2.knp kk bla kk buat,bla tekan gambar dia besarkan gambar 2 ja

E-ra paSha on April 11, 2011 at 5:59 PM said...

oh mase kk nk wt entry,
kn kk dah paste banner contest kn..
lpas 2..kk click banner 2..nanti banner 2 jd warne biru,then kk click "LINK" kt ats post entry 2..
lpas 2 kk masok kn la link contest 2..n click "ok"..dah siap...heheh..cbe try wt..

kambeng.karbonat on April 11, 2011 at 7:05 PM said...

oke2 jap nk try.tocei2

E-ra paSha on April 11, 2011 at 7:46 PM said...

ok..chaiiyoookk!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template