Monday, April 25, 2011

Briptu norman kamaru virus masa kini!!!

hasil karya; E-ra paSha pada 10:18 PM

ASSALAMMUALAIKUM!!!
 cube korang tgk pic ni>

penah tgk x????

@ BRIPTU NORMAN KAMARU!!!
@ bertugas di Gorontalo..
@ sebagai anggota polis..
@ berumur 26 tahun..
@ sudah berpunya,ttpi msh availbe (blom kwen)..
@ merupakn virus masa kini di indonesia..

kire2 sejak 3 minggu lalu..
norman kamaru berjaya menjadi pnyebar virus TERHEBAT!!!
sebab dia berjaya MEMBIUS semua remaja..
bah kan orang tua sekali pon utk mnggilainya!!
wowwww!!!!!

 Popularitinya tibe2 meletop!!
gara-gara sebuah klip video menunjukkan aksi dia menari sambil menyanyi secara gerak bibir (miming)
 lagu Hindi, Chaiyya Chaiyya (yang dipopularkan oleh ikon Bollywood, Shah Rukh Khan)
 lengkap dengan pakaian seragam polis!!
sejak itu..
norman merupakan sisi lain bagi anggota polis..
yg kebiasaanye di pandang BENGIS+SINIS oleh orang ramai..

kebolehannya bernyanyi hindi+berjoget..
mnyebabkan dia dipanggil ke jakarta..
dan bagaikan artist antarabangsa..
dia di sambut dan tawaran job yg x putus2 selama 2 minggu dia di jakarta..
bahkan..
di khabarkan..
dia jatuh sakit sekarang kerana terlalu penat+turun 5 kg!!


Pengaruh filem Hindi dalam diri Norman sangat kuat.
Norman memiliki 65 keping video cakera padat lagu-lagu Hindi yang dikumpul sejak sekolah lagi. Bermula dengan pengedaran klip videonya menerusi telefon bimbit, di kalangan anggota polis di Gorontalo, video berkenaan kemudiannya tersebar meluas di YouTube.

sehingga pukul 5.30 hari Jumaat, 8 Mac lalu, video Norman telah dimuat turun melebihi sejuta tontonan (jumlah tepat ialah 1,035,359 kali). Jumlah itu jauh meninggalkan versi asal nyanyian Shah Rukh Khan yang hanya dimuat turun sebanyak 113,016 kali.

!ni vdio nye!
e-ra sendiri..
lepas dpt tahu je mngenai briptu norman ni..
teruz serch youtube..
hehhe..

norman kamaru sekarang sudah mempunyai single nya sendiri..
tapi e-ra still pelik..
kenape die x buat single ala2 hindi ye??
fuhh~
tajuk lagunya ialah : cinta rakyat

(e-ra da download pon!! hehe)
try la dgr..
er~
suare dye ok laa..
not bad..

@NOTA KAKI: mama e-ra pon suke dye..
mama yg pakse2 e-ra cari lagu cinta rakyat 2..
adehhh~

4 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

アヌム ちゃん~~ on April 25, 2011 at 10:39 PM said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

apik pehe on April 27, 2011 at 6:02 AM said...

hehe..camtu rupenyer..huhu..macam cekgu shida la pulak..

~ariFFin~ on April 27, 2011 at 12:14 PM said...

ha...mamat nie memang stylo la miming lagu hindustand..macam bercakap lancar je..tp mmg smart...

Zuwairi Aiman on April 27, 2011 at 1:29 PM said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template