Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH

hasil karya; E-ra paSha pada 8:27 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!
(jgn lupe bagi salam ye.)

Santai Bersama BEN ASHAARI
(click utk join ye)

yeahh!!!
syarat utame segment bro ben ni ialah
MEMILIKI FOLLOWER KURANG DARI 1000!!!

2 je..
yg lain boleh join..
memandang kan follower e-ra ni still ciput je..
so e-ra join la..
haha..

then syart ke 2>>
 Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog &  Siapakah sumber inspirasi anda ?
 Buat dalam 100 patah perkataan , dalam 4 perenggan ..

orang yg paling berjasa pada e-ra dalam dunia blog ni ialah cik sofa..
dialah yg mempengaruhi+memperkenalkan+mngajar e-ra tntang dunia blog ni..
dia yg x pernah penat tok ajar e-ra wt blog ni..
ye la.
mule2 e-ra buat blog ni e-ra masih x tahu fungsi blog ni..
n still 'blur2' lagi..
so e-ra sgt3 la berterima ksh kt dia yg dah byk menabur jasa kat blog e-ra..

mulanya e-ra buat blog ni just utk diri e-ra je..
ye la blog pon burok2 je..
mesti x de orang nak masuk kn??
tapi cik sofa dah ajar e-ra nk make up blog n sruh e-ra berblogging utk smue orang..
& bukan untuk diri e-ra sendiri sahaja..

actually semua e-ra jadikan rujukan & panduan utk memperbaiki blog e-ra..
tak kira lah ramai mana follower nye..
antre bloger PRO yg e-ra kagumi dan mnjadi sumber inspirasi e-ra..
blogger ni btol2 buat e-ra boleh tabik spring kat dia..
dia mmg terbaikk dlm hal2 blogging ni..
e-ra mmg solute kt blog dia..
mmg cun+kemas+cool+smart..
err smuenye lah sng cter!!
x caye???
g terjah blog die cpt..

selain 2..
e-ra juga buat BLOG ABDUL FARIQUE sebagai sumber rujukan e-ra..
kenape??
sebab entry di blog dia mmg bez!!!!!!
e-ra jadikan blog AF sebagai sumber rujukan utk e-ra hasilkan entry yg cool mcm AF..
tiap2 kali AF updte blog dia..
e-ra mesti x kn lupe tok bace+comment..
jom bace entry2 AF yg GEMPAK 2..

blogger2 lain yg e-ra kagumi:
n sudah tentulah blog ben ashaari !!!



12 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

NisaAdnan on April 23, 2011 at 10:25 PM said...

SWIMMING DARI BELOG ABG BENG BENG KEBABOWW ^^

Syuxer on April 24, 2011 at 11:37 AM said...

Saya singgah dari segmen ben ashaari cari bloglah aka awok blogger baru yer..

Salam perkenalan dan follow u..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

::Mastura Zakaria:: on April 25, 2011 at 1:15 PM said...

jalan2 bace entry.....salam perkenalan=)

Azzah on April 25, 2011 at 1:41 PM said...

singgah dari blog BA

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ on April 25, 2011 at 2:45 PM said...

hye!!hye!!
jalan2 dari segmen abg ben..
menjejak 466 kamo disini!!!

❤salam singgah dari mummy weiyda❤
❤eppy blogging ya!❤

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

miss afifa on April 25, 2011 at 3:42 PM said...

awok ni blogger baru eh?sama la mcm saya...hehe..salam dr kuantan

diyana on April 25, 2011 at 3:42 PM said...

singgah sini!!
nak kenal2 antara satu sama lain..:))

Syah_Ridzeah on April 25, 2011 at 3:58 PM said...

singgah dari blog abg ben..
salam perkenalan.. ^^

b!Ntang on April 25, 2011 at 5:06 PM said...

hye sis! jalan2 kt sini.. hehe :)
singgah dri blog abg BEN .. lalala.. nice to meet u! :))

suha on April 25, 2011 at 6:31 PM said...

nice belog dear
saya pon blogger baru gak =)
http://suhasimplelife.blogspot.com/

Pemuda Haparan on April 25, 2011 at 9:26 PM said...

singgh dr blog abg ben..salam perkenalan..ziarah la yer..=D

http://zonesaye.blogspot.com/

mas saari on April 26, 2011 at 8:48 AM said...

salam singgah n follow sini!
Mas dtg intai2 sape sumber inspirasi awak utk berblog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template