Friday, August 12, 2011

ABDUL FARIQUE : SAYA NAK TUKAR TEMPLATE SAYA!

hasil karya; E-ra paSha pada 4:37 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!

(click jika mahu)


   Syarat-syarat


  • Buat satu entry. 
  • letakkan mana-mana header blog aku ( search dari image google : AbdulFarique ) dan letakkan link.
  • Letakkan tajuk ABDUL FARIQUE : SAYA NAK TUKAR TEMPLATE SAYA!
  • Ceritakan 5 sebab kenapa nak tukar template dan komen sedikit tentang blog AbdulFarique.com
  • Like Fanpage blog AF .
  • Follow blog AF , ( untuk update terkini ) tiada paksaan.
  • Tag 3 Blogger dan pastikan diorang tahu tentang ini.
  • Siap , Publish dan komen URL entry korang kat ruangan komen entry ni.  


syarat pertama
ok dah buat entry nye..

syarat ke-2
dah letak dah..

syarat ke-3
ok tajuk pon dah cun!

syarat ke-4
sebab e-ra nak tukar templte:
*templte blog e-ra BERAT!!! huhhh..so tolong la buatkan yang baru..hehe

*e-ra x reti nak edit templte supaya jadi macam blog2 y smart2 macam blog AF + MAS..

*templte blog e-ra dah lama..nak tukar..=(

*sebenarnye..e-ra kurang minat dengan templte blog e-ra..tapi disebabkan e-ra just tengok tutorial..so e-ra pon pakai buat jela..heheh..

*kenape lagi ek e-ra nak tukar templte?? ha sebab BLOG E-RA MEMANG KENA TUKAR TEMPLTE!!!
supaya ramai pngunjung + pembaca..bukankah templte yang cun 2 mempengaruhi bilangan pembaca juga..walaupon ianya hanya mempengaruhi sedikit sahaja?? [adezzz..macam berhujah la pulak..hehe..sory2]

pujian dan kritik untuk blog AF:
err..kritik??? entah..macam x de..
kalau pujian banyak la..
seperti yang kita semua tahu..blog AF ni selalu lawa kn??
[ni bukan mengampuh..tapi bulan pose memang kena banyak puji orang-kata dr.hj.fadzilah khamsah]
dari dulu lagi blog AF berwarna BIRU yang menenangkan mata yang memandang..
kan3???
absolutely la!!

syarat ke-5
dah dari dulu lagi dah LIKE..=))

syarat ke-6
e-ra kan follower setia blog AF..
mestilah dah follow lame dah..=P

syarat ke -7

syarat terakhir
belom post!! hahaha ok3..
e-ra akan post ke blog AF~

*NOTA KAKI:
di bulan puase yang penuh berkah ini..
lembutkan lah hati AF utk plih e-ra sebagai pemenang..
sebab e-ra nak sangat tukar templte..
fuhhhhhhh~
AMIN!!!!!

[hehehe doa sikit..mintak2 e-ra menang lagi di contest AF utk kali ini]

1 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

ejulz on August 12, 2011 at 5:26 PM said...

gud luck.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template