Friday, August 19, 2011

hackers di FACEBOOK dah tukar ayat baru???

hasil karya; E-ra paSha pada 4:04 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!

selamat hari jumaat..
dan salam ramadhan k-19 =)

err HACKERS di FACEBOOK dah tukar ayat???
ape maksudnye??
ok3..
meh e-ra terangkan dulu..

korang semua mesti pernah dengar ade hackers kat fb kan??
wohooo bukan kat blog je ade..FB pon ade..

dulu sempat kecoh2 kan ade hackers yang mengganggu fb kite..
yang membolehkan fb kite hang..
x paham lagi??
ok korang pernah dapat x..
IM di FB..yang ade ayat mcam ni,-->
hi,how are u?

kan3???
ade kan??
IM 2 korang dapt entah dari sape2 je..
tibe2 je orang yan gkorang x kenal IM korang kan??
haaaaa..itu lah hackers!!
virus!!! fb!!

kalau dulu e-ra boleh dapat IM dari hackers 2..
8-9 sehari!!!
ishhh3...x de keje betol kan ??

TAPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sekarang dye dah guna ayat baru!!!!!
ayat nya ialah -->
HI
kalau kite reply "HI" 
dye akan reply ini-->
WANNA LAUGH?? =)
kalau kite reply ape2..nanti dye terus bagi link..
macam2 link la..

tapi ingat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JANGAN CLICK LINK ITU!!!
virus 2..

contohnye macam ni-->



tgk 2..e-ra dah dapat 2 IM..
dalam mase 15 minit!!!
fuhh~!

e-ra pon x tahu la ape motif dye tukar ayt..
haha..
mungkin dyorang dah tahu...
yang kite semua dah tahu apabila ada orang yang gunakan ayat 
"HI,HOW ARE U"
itu adalah hackers..

so..
e-ra nak ingatkan korang..
kalau dapat IM macam ni di FB..
SILA ABAIKAN!!!
ok???
heheh..

jumpe dilain entry..
[nak gi bazar dulu..heehhe]
SALAM RAMADHAN

2 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

Cik Bell on August 19, 2011 at 4:11 PM said...

samalah.baru je dapat tadi..geram btOl..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid on August 19, 2011 at 4:11 PM said...

sis pun kena..ramai dh kena..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template