Monday, August 8, 2011

partner baru..nak try??

hasil karya; E-ra paSha pada 5:48 PM
ASSALAMMUALAIKUM!!!

selamat petang semua..
[kejap lagi dah nak berbuka puase]

ok berbalik pada tajuk entry e-ra..
e-ra nak cerita sedikit pasal PARTNER BARU..
partner yang e-ra maksudkan disini ialah..
PARTNER DALAM BERBLOGGING..

tujuan kite berpartner ni ialah untuk sama2 saling mambantu dalam dunia blog ini..
banyak manfaat yang kita akan peroleh jika kita berpartner ini..
contohnya:
*apabila kita update..entry tersebut akan ada di blog partner kita..
*mungkin boleh menambahkan pengunjung ke blog kita..
*entry korang akan di promote secara tidak langsung..
n
banyak lagi laa..
hehe..

ok macam mane nak BERPARTNER DALAM BLOG???

1. cari rakan partner anda..yang pastinya ADA BLOG..
2. masukan blog partner anda di dalam blog feed..

DASHBOARD>DESIGN>ADD GADJET>FEED>MASUKKAN URL PARTNER ANDA>SAVE!!

3.OK dah siap!!! 5 latest entry partner korang akan terpampang 
di blog anda..
4.suruh la partner korang buat jugak..so baru la dikatakan partner kan?? hehehe..

haaaa..
senang je kan???
dalam berblogging ni..
kita kenalah saling bantu membantu
barulah same2 maju..
betul x???

so..e-ra pon dah ade partner baru..
hahaha..
nak tahu sape??

dia adalah:
Syahmi Meon
BLOGGER SYAHMI..
(blogger otai ni..haha dah lame berblogging)

ok ni blog dia:
(click untuk ke blog syahmi)

oppsss sory e-ra tak mintak izin untuk printscreen blog syahmi..
heheheheh..

so ape tunggu lagi??
jom kite terjah blog blogger ni:

amacam????
dah mula terfikir nak ade partner???
heheh korang boleh try..
kalau nak majukan blog korang =)

masih x paham pasal partner ni???
try buat dulu..korang akan paham nanti :D

keeps on blogging k..

3 000 orang nak tahu rahsie e-ra:

senyumSOYA on August 8, 2011 at 5:56 PM said...

heheh..blom ada partner ^^~

Freaky on August 8, 2011 at 6:08 PM said...

ahaks bukan partner tapi jiran :D

siti kektus on August 12, 2011 at 5:10 PM said...

yezzaaa~

kite dah adda. meh lah jenguk jiran siti kektus! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

akulah E-ra paSha*_* Copyright © 2012 Design and Graphic by E-ra Pasha Template